Prachtig rood leren design fauteuil met uitnodigende zit

VERKOCHT

Gebruikt

Prachtig rood leren design fauteuil in mooie staat en met een uitnodigende zit!

Wie de designer is en hoe oude het fauteuil is weten we niet, maar dat maakte ons dit keer niet heel veel uit. Het stoeltje keek ons namelijk aan en volgde ons in de rondte....

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 15 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 15 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 3,75 €.


Datasheet

MateriaalLeer
KleurRood

Meer informatie

... ze zag er wat onverzorgd uit, maar eenmaal in beeld konden wij zelf de ogen ook niet van haar afhouden. De uitnodigende blik van 'kom, ga zitten' won aan kracht tot we voor haar stonden. Goh, wat had ze die aandacht gemist en ze zette haar beste beentje voor. En dat was voldoende om de stoel mee te nemen en eens goed te verwennen. 

Het leer van de stoel is ondertussen weer helemaal blij. De stoel is prachtig op kleur met een mooie aanwezige gloed. Soms komt er een beetje bruin doorheen en in wat helderder licht glimt het leer de lichtere kant op. De mooie ronde vormen doen het wat space-agerig aan, maar de strakke zit doet een iets recenter ontwerp vermoeden. De leuning of steun staat op een setje buisjes, welke prachtig zijn weggewerkt. Alle stikken van het leer zitten nog goed vast. De stoelstaat op 4 houten pootjes, waarvan wij eigenlijk vinden dat er iets meer moet gebeuren. Maar we laten haar liever eerst origineel. 

Een erg mooi dingetje als eyecatcher in de woonkamer of serre, maar in een strakker wachtkamer of hippe kledingwinkel zou deze stoel zeker niet misstaan.

18 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook