Set Castelli DSC 106 stoelen (5 stuks) - Giancarlo Piretti

Gebruikt

Heel mooi setje Castelli stoeltjes (DSC 106) in hele mooie vintage staat.
Ontwerp: Giancarlo Piretti voor Anonima Castelli


Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 28 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 28 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 7,00 €.


280,00 € incl. btw

Datasheet

Periode50s-60s
MateriaalMetaal
KleurMulticolor

Meer informatie

Alleen verkrijgbaar in Ouderwets Gezellig; Ampèrestraat 10a Leeuwarden.

Wil je dit produkt toch graag online bestellen, neem dan contact met ons op.

De stoeltjes zijn gemaakt van gepolijst alimunium, wat opnieuw een lichte polijstbeurt heeft gehad. Hierdoor zien ze er gewoon weer erg goed uit. Niet als nieuw, want dat zijn deze gebruiksstoelen na 50 jaar niet meer. Maar wel zoals ze eruit horen te zien; prachtig glimmend.

De bekleding van de stoelen is wisselend ok tot zeer goed. Ok betekent lichte gebruikssporen/wear, maar geen gaten of scheuren. Zeer goed spreekt voor zich lijkt ons. De bekleding is gereinigd, opdat je weer fris kunt gaan zitten. Alle stoelen hebben de originele bekleding nog, maar alle 5 zijn ze anders: 2x zwart, donkergrijs/lichtzwart, lichtgrijs, en grijsblauw. De zwarte zonder armleuning heeft een iets grovere weving dan de andere stof, welke iets fijner (gladder) is. 

Er zitten 2 setjes armleuningen bij voor de zwarte stoelen.

Bij elkaar is dit een erg leuk setje verschillende stoelen, welke het leuk doen als vergaderset, maar ook prima staan aan een eetkamertafel. Ze zijn stapelbaar en dus snel en eenvoudig op te bergen, mocht je dat willen. En omdat ze een grondige onderhoudsbeurt hebben gehad zijn deze stoelen weer klaar voor jarenlang zitplezier.

Deze Castelli's kosten €50,- euro per stoel zonder armleuning of €65,-met armleuningen.

Afmetingen:
55 cm breed, 47 cm diep, 77 cm rughoogte en 46 cm zithoogte. De armleuning komt net onder de 68 cm.

20 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook