• VERKOCHT \ SOLD
Bijzonder mooie vintage design wandlamp (Gepo?)
  • Bijzonder mooie vintage design wandlamp (Gepo?)
  • Bijzonder mooie vintage design wandlamp (Gepo?)
  • Bijzonder mooie vintage design wandlamp (Gepo?)
  • Bijzonder mooie vintage design wandlamp (Gepo?)

Bijzonder mooie vintage design wandlamp (BIS)

VERKOCHT

Een prachtige wandlamp, waar je wel wat ruimte voor moet hebben. De lamp is in hele mooie vintage staat, met slechts lichte gebruikssporen (zie foto's). De lamp hang aan een grote gebogen verchroomde arm, welke met een hele stevige wandplaat aan de muur bevestigd kan worden.
De lamp is eerder toegeschreven aan BIS, maar dat kunnen wij niet bevestigen.

Omschrijving

En het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit waar hij vandaan komt; Het is gewoon een hele mooie lamp.

De kap is omhoog en omlaag te stellen door de flexibele hals. Deze is afgedekt met een geribbelde rubberen buis, welke nog mooi en goed is. De kap zelf heeft een paar inkepingen, wat een leuk lichteffect oplevert.

De chromen boog is nog heel mooi en glimmend. Deze wordt op z'n plek gehouden door een hele mooie en stevige wandplaat, waar wel een dingetje mee is: wil je deze aan de muur bevestigen, dan zul je de lamp helemaal uit de steun moeten halen, wat zoveel betekent dat je de stekker moet demonteren. Heb je dat eenmaal gedaan, dan kun je de wandplaat bevestigen, de witte kap er weer overheen plaatsen (vastdraaien met het zwarte kapje) en dan pas wee het stekker vastschroeven. Precies de reden dat we twijfelen aan de toeschrijving van Gepo (een dergelijke bevestiging zijn we niet eerder tegengekomen). Niet heel handig, maar wel verdraaid stevig!

Al met al een hele mooie wandlamp, welke door zijn vorm en functie op nagenoeg iedere plek in de woonkamer tot zijn recht komt.

Zie de foto's voor de afmetingen.

Productdetails
VERKOCHT
Gebruikt

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Metaal
Kleur
Wit

Volg ons op Facebook