Een Workshop? Tsja, het moet een naam krijgen toch? En het liefst een die een beetje vertelt wat we daar doen. In onze workshop herstellen we produkten van weleer. Dit kunnen onze eigen produkten zijn, maar ook de dingen van jezelf die je gerepareerd wilt hebben. We hebben een brede ervaring in de produkten, technieken en materialen van vroeger:

-Herstellen van houten meubels -Opnieuw bekleden van meubels -Lichte metaalbewerking, zoals solderen of het herstellen (ontroesten) van Chroom -Oppoetsen (of borstelen) van nagenoeg alle materialen -Lichte electronische herstelwerkzaamheden -Herstel van vele soorten kunststoffen -en wat nog meer

Dus heb je bijvoorbeeld een mooie oude chromen kapstok, waar zowel het hout als het metaal hersteld moeten worden, of een vintage bureaustoel die je opnieuw wilt bekleden en poetsen, dan kun je dat door ons laten doen.

We werken met een van te voren afgesproken prijs en geen verassingen. We vragen voor de meeste herstelwerkzaamheden wel een aanbetaling van 25% voor (een deel van) de materiaalkosten.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.


Follow us on Facebook