• Nieuw

Mooi decoratief vintage Brinta blik - picknick strand

VF-ZW-5

Cylindrische ronde blikken bus voor ontbijtgranen van Brinta uitgevoerd met los oversluitdeksel. Het deksel heeft een blauwe ondergrond met gele cirkel en drie korenaren. Tekst op deksel in witte sierletters: "Brinta".

De decoratie van dit blik bestaat verder uit een blauwe ondergrond voorzien van een veelkleurige tekening voorstellend een uitstapje naar het strand met de auto. Er wordt een picknick gehouden waarbij een pak Brinta niet mag ontbreken. Het gezin op het blik bestaat uit een vader, moeder, zoon, dochter en hond.

De letters 'Brinta' staan voor BReakfast INstant TArwe. Het product werd in 1942 ontwikkeld in de fabrieken van Scholtens in Foxhol.

€ 20,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Omschrijving

Vervaardiger: Scholten's fabrieken
Vervaardigingsdatum: 1957 - 1960

Formaat:
Hoogte: 17,5 cm.

Diameter: 11 cm. 

Conditie:
De blikken zijn in mooie vintage staat: slechts lichte sporen van leeftijd\gebruik

Productdetails
VF-ZW-5

Datasheet

Periode
50s/60s
Materiaal
Metaal
Kleur
Multicolor
16 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie verzilverde (Art-Deco) kandelaar

Mooie stevige verzilverde kandelaar in Art-Deco (achtige) stijl. De kandelaar is in goede staat (lichte gebruikssporen) en ziet er prachtig uit. Een mooi dingetje voor op tafel bij een gezellig diner.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S-PM

Decoratieve antieke kolenbak

mooie decoratieve antieke kolenbak, welke je ook prima voor hout kunt gebruiken. De bak heeft wel wat sporen van gebruik en is goed op leeftijd, maar het decoratieve beslag en het feit dat hij z'n originele schepje nog heeft maken dat helemaal goed.  Goed te gebruiken voor hout of pellets.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Prachtige oude kandelaar met windglas - koper

Bijzondere kandelaar gemaakt van koper met een mooi windglas. De kandelaar heeft links en rechts wat lichte gebruikssporen, maar die vallen amper op. Verder is hij in prachtige staat en heeft zelfs z'n duwveer nog. Deze dient ertoe de kaars omhoog te duwen die je in de staander kunt verbergen. Prachtig bedacht toch? Het deksel boven op het windglas maakt...

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Bijzonder sfeervolle groene glazen kandelaar - Italy VE A

Heel bijzondere kandelaar, gemaakt in Italië (gemerkt met VE A, made in Italy). De kandelaar bestaat uit twee glazen delen en heeft een sierlijk profiel. In het donker werpt de kandelaar een prachtige schaduw op de muur; heel sfeervol! De kandelaar is in prima staat en een mooi alternatief voor de kaarsrestjes van afgelopen kerst :)

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage ventilator - Taurus 574

Mooie en goed werkende ventilator van vintage Spaanse komaf. Het dingetje heeft twee standen (snel en heel snel) en maakt wel een beetje geluid, dus voor de lichte slaper niet een dingetje om naast bed te zetten. Naast een prachtig ontwerp ook een prima dingetje voor een beetje extra ventilatie.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S-PM

Kurz Tiel Holland - tinnen fruitschaal

Mooie fruitschaal van Kurz Tiel Holland (50s/60s) in goede staat. De schaal is uitgevoerd met pauwen-poten en licht gewelfd decor.  Leuk voor het meer klassieke gevoel en prima nog voor je fruit of als muntenbakje. 

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Set (10) diverse oude apothekersflessen en -potten

Decoratief setje (10) apothekerspotten in verschillende soorten en maten. Een leuk setje om in de keuken of in een kast te plaatsen. Gezien de onduidelijke historie raden we af om ze in gebruik te nemen voor opslag van voedingswaren (kruiden ofzo).  De set wordt als geheel aangeboden.

Prijs € 37,50
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Hele mooie Windmill tafelventilator

Hele mooie en goed werkende Windmill tafelventilator uit 1991 welke op de 70s manier gemaakt is (stevig en robuust). De ventilator heeft 3 standen en verplaatst max 20 kuub licht per minuut. Da's een behoorlijk verkoelende bries voor de warmere dagen. Hij maakt een beetje geluid dus voor de slaapkamer misschien een iets minder idee.

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Heel mooi vintage Rio Tiel dienblad

Mooi dienblad in hele goede staat, gemaakt door tingieter Rio uit Tiel.Het blad is gemaakt van hout en de rand is gemaakt van tin.  De bodem is voorzien van extra voetjes, opdat hij zomooi blijft als hij is (en de ondergrond geen schade toedoet).

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Puntgave Rheita Dauerkalender - vintage design tafelkalender

Puntgave bureaukalender / tafelkalender nog in originele verpakking, waar hij zo te zien niet vaak uit is geweest. Het dingetje is uitgevoerd in oranje en zwart kunststof en heeft aan de voorkant een geborsteld metalen (alu?) sierstrip. Het kalendertje is uitgebracht in Duitsche uitvoering en laat zich bedienen door de draaiknopjes aan de voorzijde.

Prijs € 20,00 Normale prijs € 25,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Oude Heybroek Zelander tafelventilator - metaal

Coole metalen Heybroek Zelander (nu Technische Unie) tafelventilator in werkende staat. Deze ventilator heeft een levenlang in een bakkerij gestaan, is compleet gereinigd en nagelopen en kan weer prima dienst doen als koelhouder komend zomerseizoen. Klein dingetje: de bladen kunnen soms een klein zetje gebruiken om op gang te komen, waarna hij prima...

Prijs € 80,00 Normale prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Heel mooi MaCousette naaimachientje - blauw

Bedoeld voor kinderhandjes of gewoon voor een volwassene die kleine stukjes wil naaien? Wat het ook is, deze MaCousette naaimachine is in prachtige staat en werkt helemaal naar behoren. Het apparaat wordt geleverd met werkende batterij, zodat je hem meteen kunt gebruiken. Maar je kunt hem ook gebruiken ter decoratie, want het is gewoon een prachtig...

Prijs € 30,00 Normale prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk kunststof dranktafeltje - 70s

Leuk dranktafeltje met handvat, plateau en flessenhouder voor 5 flessen. Het tafeltje is gemaakt van wit kunststof (flessenhouder is transparant grijs kunststof) en verkeert in bijzonder goede staat. Onderop de voet is te zien dat hij in Holland gemaakt is. Een mooie toevoeging voor een stijlvol interieur.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S-PM

Grote oude geemailleerde teil

Leuk en decoratief, vooral in de tuin bijvoorbeeld. Deze grote emaille teil kon je vroeger vinden in de keuken (of washok als dat aanwezig was), of werd gebruikt om de kinderen in te boenen. Het zou nu goed kunnen dienen als plantenbak, maar met enige creativiteit kun je er ook je was in vervoeren. Hij heeft wat gebruikssporen, maar gezien z'n leeftijd is...

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie Olimpic Mistral tafelventilator - milano

Mooie tafelventilator uit Milaan (IT) in mooie wit-rode uitvoering. Deze 'ventilatore oscillante' doet z'n naam eer aan, want blaast alleen heen en weer en doet dat goed. Een onmisbare luxe tijdens de steeds warmer wordende zomers. De staat van het apparaat is goed (zowel optisch als draaiend).

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook