• VERKOCHT \ SOLD

Prachtige cascade hanglamp - Lakro Amstelveen

VERKOCHT

Een prachtexemplaar van een mid century design hanglamp. Deze cascade lamp telt 5 kelken van aluminium en wordt toegeschreven aan Lakro Amstelveen, En dat begrijpen we, gezien de kwaliteit van de afwerking, het gebruik van kleur en het lichteffect wat de lamp oplevert.

De kelkjes hebben gestanste inkepingen (4x3 per kelk) waar de oranje reflectorlaag door naar buiten komt. Dit geeft een prachtig sfeerlicht. De lamp is daardoor goed zelfstandig te gebruiken, maar doet het ook prima in wat meer verlichte ruimtes (demi-licht). Door de prima vintage staat waarin hij verkeert is hij overdag zelfs een pareltje voor het oog. Zie de foto's voor een sfeerimpressie

De kelkjes hebben slechts hele lichte sporen van gebruik. De alu plafondkap is in prima conditie.

Omschrijving

De kelkjes hangen aan lange zwarte snoeren, waardoor hij ook in een trapgat (hoog plafond) te gebruiken is. De snoeren zijn eenvoudig (van boven) in te korten, zodat hij boven bijvoorbeeld een eetkamertafel of bed te hangen is. Eigenlijk zou deze lamp in geen enkele ruimte misstaan. We raden wel aan de lamp voldoende ruimte te geven om te 'shinen'; dat verdient hij wel en zorgt ervoor dat je niet steeds tegen de kelkjes aan stoot :)

Een hele mooie alleskunner hele mooie staat!

Productdetails
VERKOCHT

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Metaal
Kleur
Metaal, Oranje

Volg ons op Facebook