• Nieuw

Grote vintage plafondlamp (2-pitten)

VF-ZW-2

Mooie grote vintage plafondlamp met 2 pitten. De lamp heeft een wit-metalenframe en een grote glazen schaal. Het frame heeft een half-open structuur en is (op 1 tandje na) helemaal goed. De glasplaat dempt het licht een beetje waardoor je bijna een zonnetje in de kamer hebt.
Mooi ding voor een grote hal of overloop en eetkamer.

€ 45,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-2
8 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: VF-ZW-5

Mooie oude porceleinen plafondlamp met melkglas

Bijzonder mooie oude plafondlamp uit het voormalig 'Czechoslovakia'. De lamp is gemaakt van glas (bol) en porcelein/keramiek (plafondplaat) en in mooie vintage staat. De bol draait goed op de plafondhouder, welke je met 4 schroeven aan het plafond kunt bevestigen.  Let op: De lamp heeft geen fitting (kunnen we er wel voor je bij zoeken)

Prijs € 37,50 Normale prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Leuke vintage plafondlampjes met speels decor

Leuke vintage plafondlampjes van melkglas met speels grijs decor. We hebben er meerdere van op voorraad, allemaal met een ietwat ander plafondkapje (maar dat valt niet op wanneer ze eenmaal gemonteerd zijn). De lampjes zijn in prima staat. Leuk voor hal, gang of natte cel. Prijs is per stuk.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Mooie vintage plafondlamp

Mooie strakke plafondlamp gemaakt van glas en met een strak decor. De lamp is in goede staat en heeft slechts lichte gebruikssporen. Leuk voor hal, gang of natte cel.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Mooie oude Brune Glas/Philips plafondlamp - 1950-1974

Prachtige glazen plafonnière met bakelieten ophangsysteem. Het glas is lichtgeel en is beschilderd met gouden en groene lijnen.Het bakelieten systeem zorgt er voor dat de lamp strak tegen het plafond hangt. Het glas heeft een barstje (zit nog goed vast) aan de bovenzijde en is niet zichtbaar wanneer hij hangt. Prachtig lampje nog!

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook