• Nieuw

Bijzonder leuk oud koperen tafellampje

VF-ZW-4

Heel leuk oud koperen tafellampje  met bewerkte glazen ruitjes. Het lampje (lantaarntje) is in goede staat en ziet er leuk uit. Het lampje geeft een sfeervol licht en staat leuk in of op een kastje of klein tafeltje. Een echt leuk bijschijnertje.

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-4

Datasheet

Periode
40s/50s
Materiaal
Metaal
Kleur
Koper
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: VF-ZW-4

Mooi zandkleurige tafellamp - Herda - bol

Mooie karakteristieke tafel- of bureaulamp van Herda. De lamp heeft een mooie zandkleur, zwart kunststof en chromen afzettingen. De binnenzijde van de bol heeft wat vlekjes, maar die zie je doorgaans niet. De lamp is in mooie vintage staat. Een paar leeftijdssporen horen erbij. De nek buigt nog goed en de lak ziet er netjes uit. Mooie en decoratieve lamp...

Prijs € 55,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Stralend vintage tafellampje - buisjes

Prachtig stralend tafellampje welke met een schroefje ook als wandlampje gebruikt kan worden. Het lampje is in mooie vintage staat (lichte gebruikssporen) en heeft een prachtig lichteffect. Het lampje staat op een houten plankje, heeft een goudkleurige nek en een mooi zwart kapje. Het kapje is uitgevoerd met transparante kunststof buisjes, welke het licht...

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Mooi vintage tafellamp - Herda - bol

Mooie karakteristieke tafel- of bureaulamp van Herda. De lamp heeft een mooie kleur (waarvan we later achter kwamen dat hij is overgespoten). De lamp heeft een zwart kunststof en chromen afzettingen.  De lamp is in mooie vintage staat. Een paar leeftijdssporen horen erbij.  Mooie en decoratieve lamp voor op een bijzettafel of bureau.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Bijzonder leuk theaterlampje - tafelmodel nummer 33

Nummer 33 heeft hij gekregen. Een leuk klein tafellampje met uitsparing voor een kleurenfiltertje. Het nummer stond waarschijnlijk in de lichtbak op de schuif en kon zo voor kleine en verfijnde uitlichting zorgen. Het lampje heeft voldoende 'wear' zoals het een theaterlampje betaamt en staat op een robuuste voet. Zeldzaam leuk dingetje om vanuit...

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Bijzondere vintage tafellamp of vloerlamp - koper

Bijzondere tafellamp, welke je kunt uitschuiven naar grotere hoogte, om er daarmee een vloerlamp van te maken. Grappig toch? Een wat ongebruikelijk ontwerp, maar met een prachtige look een prima lamp om als combilamp te gebruiken (leeslamp en sfeerverlichting). Leuk bijvoorbeeld voor op een plantentafeltje naast een bank.

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Leuk vintage Japans tafellampje - wit

Bijzonder vintage tafellampje uit Japan in mooie vintage staat. Het lampje heeft wel wat gebruikssporen (zie foto's; aan de nek en voet), maar deze misstaan de lamp niet. Hij is in twee standen aan en uit te zetten wat een sterke en een iets zwakkere lichtstraal oplevert.  Een mooi elegant lampje voor op de werkplek.

Prijs € 25,00 Normale prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Leuk vintage Aluminor design tafellampje

Honderd procent zeker weten we het niet, maar het lampje vertoont voldoende kenmerken van lampenhuis Aluminor. Leuk en bijzonder is hij in ieder geval wel! Het lampje heeft een mooie ruwe rode laklaag en goud-kleurig armpje. Het kapje heeft een scharniertje waarmee hij te richten is. De schakelaar zit op het voetje. Het lampje heeft een prachtige...

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S - ref

Leuke BIS tafellamp - rood

Leuk tafellampje van het Nederandse BIS uit Sappemeer. De lamp is in prima vintage conditie en heeft een buigbare nek. Hij heeft een licht plekje op de voet, maar zit verder nog lekker strak in de lak. Mooi lampje voor op de schouw, een bijzettafeltje of op de werkplek.

Prijs € 35,00
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Leuke Fagerhults 64 785P - Space Age klem lampen

Leuke klemlampen van het Zweedse Fagerhults uit de '70s. De lampen zijn gemaakt van kunststof, maar hebben een spiegelende coating gekregen, waardoor ze niet van metaal te onderscheiden zijn. Leuke en strakke lampen voor aan een plank of dik tafelblad.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Mooi oranje hala Zeist (Busquet) tafellampje

Mooie diep oranje tafellampje van hala Zeist, ontworpen door Busquet. Het lampje is in mooie vintage staat en glimt 'er weer helemaal over'. Alleen op het voetje zitten wat sporen van leeftijd.Het lampje is aan en uit te schakelen met de schakelaar op het voetje.  Prachtig lampje voor de liefhebber.

Prijs € 40,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-S

Mooie vintage Alda tafellamp - klemlamp - Zweeds design

Mooie robuust ontworpen tafellamp met klem van Alda Sweden in witte uitvoering. De lamp is in goede vintage staat, met lichte gebruikssporen.  De voet klemt met een schroef aan een tafel of plank. De poot is op de voet rond te draaien. Boven op de zwarte flexibele nek zit de lichtschakelaar. De kap heeft de kenmerkende gaatjes (leuk licht effect) en...

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Mooie Massive TL-bureaulamp - 82373 - 01 - 1983

Mooie Massive tafellampen met zachte TL-verlichting. De lampen zijn in prima staat en hebben een zacht witte kleur met zwarte nek. Door de zachte verlichting die de lamp geeft prima te gebruiken als lees- of bedsidelamp. Meerdere, maar beperkte voorraad bescihkbaar. De lampen zijn per stuk geprijsd!

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Mooie design tafellamp - BIS Hoogezand-Sappermeer

Hele mooie tafellamp bureaulamp van BIS (uit het hoge Noorden) en goede vintage staat. De nek heeft een plekje (zie foto's) en in de buiging is de nek een beetje ingescheurd, maar daar zie je niet veel van in gebogen staat. Op de voet zit een klein vlekje, maar wie heeft er op deze leeftijd geen vlekje toch? Een prachtige designlamp voor een prominente...

Prijs € 75,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Vintage Anvia 6057 tafellamp - geel

Leuk tafel- of bureaulampje van Anvia, met modelnummer 6057. Het lampje is in goed gebruikte vintage staat. Hij heeft wel wat gebruikssporen dus, maar dat draagt hij met verve! Het kapje heeft een vrolijke gele kleur en deze is voor z'n leeftijd nog behoorlijk. Het kunststof voetje daarentegen heeft wat meer te verduren gehad, maar werkt nog prima.

Prijs € 25,00 Normale prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Mooie industrieel ogende bureaulamp - HALA model no.15 – 50s

Mooi is hij zeker, maar (!) hij heeft wel wat geleefd. Dat heeft geresulteerd in wat ontbrekende onderdelen, zoals de schakelaar die bovenop de lamp heeft gezeten. Degene die dat gedaan heeft, heeft waarschijnlijk alle technische onderdelen aan de lamp vervangen en er oa. een stekker-schakelaar erop gezet.

Prijs € 35,00 Normale prijs € 50,00
Meer
Verkocht

Volg ons op Facebook