• Nieuw

Leuk vintage wandlampje - Metaal en melkglas op hout

VF-ZW-S

Prachtig wandlampje met een fijn houten wandplaatje, metalen armpje en melkglazen kapje. Het geribbelde kapje levert een mooi sfeervol licht op. Het lampje is aan en uit te schakelen met een trekkoordje.
De lamphouder heeft een beetje 'wear', maar verder is hij in prima conditie. 

Een heel mooi lampje voor in de hal of in een sfeer-hoekje in de woonkamer.

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-S

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Glas, Hout, Metaal
Kleur
Multicolor
16 andere producten in dezelfde categorie:

Vintage Raak wand lampjes - metaal - blauw / rood

Mooie wandlampje svan Raak met een klein beetje patina op de kap, maar verder in goede staat. De lampjes werkten prima en zijn 19,5 x 11 cm groot. Er zit een touwtje aan het binnenwerk om de lamp aan en uit te doen.Leuk te gebruiken als bedlampje of voor een gang of halletje. We hebben verschillende op voorraad.

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke vintage design wandspots

Mooie strakke set design wandspots (wandlamp) in prima vintage staat (lak en chroom zijn nog mooi). De lampen zijn individueel is te bedienen met een wisselschakelaar op de wandplaat.  Een mooie strakke lamp die erg leuk kan staan aan een strakke wand of onder een schilderij of langs een plant.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Vintage Philips wandlamp - machinelamp

Een best wel bijzondere lamp, deze Philips bijschijner. De lamp is gemonteerd op een arm, welke aan een wandplaat bevestigd is. De wandplaat heeft aan de achterkant wat zwenkruimte nodig om de arm van links naar rechts te bewegen. Vandaar dat we vermoeden dat deze ooit aan een machine oid bevestigd heeft gezeten. De arm is ook van boven naar beneden te...

Prijs € 55,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooi oud vintage design wandlampje met wear

Waanzinnig wandlampje, wat doet denken aan jaren '50 Italiaans design (zie hieronder). Het lampje is volledig origineel en heeft best wat wear. Maar dat misstaat het lampje niet! Integendeel; hoe rauw hij er overdag uitziet, hoe mooi komt hij 'uit de verf' wanneer hij in het schemer z'n vleugels uitslaat. Want daar lijkt het wel een beetje op. Mooi lampje...

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Prachtig dubbel wandlampje - chroom, glas, fineer

Heel mooi en stevig vintage wandlampje met twee stevige glazen kelkjes, metalen frame en hout fineer. Het lampje is in mooie vintage staat, met links en rechts lichte gebruikssporen en hele mooie looks.  Mooi lampje voor in de hal/gang of aan een korte wand in de woonkamer.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk hala Zeist wandlampje

Leuk vintage wandlampje van hala Zeist in het kenmerkende zwart-metalen uitvoering.  Het lampje heeft aan 1 zijde (rechts, voor de kijkers links) wat gebruikssporen, maar is verder nog origineel en stijlvol.  Leuk lampje voor werkkamer bijvoorbeeld.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi strak vintage wandlampje

Leuk strak design wandlampje in goudbruine kleur en mooi vormgegeven. Het lampje is in ok vintage staat. Wanneer je de spot wilt richten merk je dat het kapje lichtjes meebeweegt. Het houdertje heeft wat wear op het chroom. Maar daar merk je weinig aan als je hem ophangt Al met al wel een erg leuk lampje in een minder voorkomend design. Een leuke occasion...

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk dubbel vintage wandlampje

Leuk dubbel wandlampje, gemaakt van een metalen frame met glazen kapjes. Het metaal heeft een kunststof hout-fineer. Het chroom is links en rechts een beetje verweerd, maar dat doet niet af aan de uitstraling van het lampje. De glazen potjes hebben een speels reliëf en lichte kleur-schakering. Een leuk lampje voor erbij!

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage wandlampje met 2 kelkjes

Leuk vintage wandlampje op een gebogen metalen wandplaatje en twee bloem-knop vormige handbeschilderde kelkjes gemaakt van glas. Het lampje is in prima conditie en eenvoudig op te hangen met een schroefje of aan een haakje. Leuk voor op verschillende plekken in huis.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Hala Zeist wandlampjes - Rood Wit

Mooi rood is niet lelijk! Deze leuke wandplampjes van hala Zeist zijn mooi rood en voorzien van een wit wandplaatje. De lampjes hebben wat lichte 'wear' wat ze het karakter geeft wat we graag zien. Mooi glimmend, met links en rechts een smetje (schoonheidsfoutje). Uiteraard doen de lampjes het prima. Leuke eyecatcher zonder overdreven te doen! De lampjes...

Prijs € 35,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke Philips NWS 98 design spot

Leuke strakke design spot van Philips met typenummer MWS 98. De spot is in heel goede staat en gemaakt van kunststof en metaal (witte deel; aluminium).Mooi lampje om gericht een object of plant uit te lichten.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook