Keukengerei

Keukengerei

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Setje mooie rode emaille blikken - koffie, thee en suiker

Leuk setje voorraadblikken gemaakt van rood emaille, met wat stootplekjes, maar fris genoeg om nog vanalles in te bewaren. En wil je dat niet dan zijn ze verdraaid decoratief. De blikken hebben hun originele aluminium deksels nog, welke wel wat deukjes hebben opgelopen, maar welke nog goed sluiten. 
Prijs € 35,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Vintage glaswerk - glaasjes en schaaltje - groen

Mooi setje glaswerk bestaande uit 3 glaasjes en een hapjesschaaltje. Het setje is in goede staat zowel praktisch te gebruiken als sierlijk.  Let op: was aub het vintage glaswerk op een vintage manier af (metde hand dus) om eventuele vaatwas-slijtage te voorkomen.
Prijs € 17,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Frisse oranje witte emaille broodtrommel

Mooie en robuuste broodtrommel (vermoedelijk van Engelse komaf) in mooie kleurstelling. De trommel heeft een witte bak die nog zeer fris is (goed te gebruiken voor voedsel). De kap is diep-oranje (tegen het rood aan) kleur met kenmerkende stoothoekjes op de buitenkant. Mooi ding voor dagelijks gebruik.
Prijs € 35,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Setje prachtige emaille voorraad blikken - groen

Setje van 3 prachtige voorraadblikken gemaakt van emaille in uitzonderlijk goede staat. Alleen het theeblik heeft een stootplekje op de bodem, voor de rest zijn ze zowel vna binnen als van buiten smetteloos. En da's best bijzonder voor dit soort oude blikken. Ze zijn dus prima te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: koffie, thee en suiker opslaan. De...
Prijs € 47,50
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Prachtige witte emaille broodbak

Hele mooie en frisse emaille broodbak in witte uitvoering. De bak is in heel goede staat en heeft aan 1 kant slechts kleine stootschade. Voor de rest is de bak dus zeer fris en geschikt om voedsel (brood bijvoorbeeld :) te bewaren. Uiteraard is het bakje ook prima geschikt als decoratief rommelbakje; een plekje waar je uit het zicht je losse dingetjes in...
Prijs € 35,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook