Serviesgoed

Serviesgoed

We hebben verschillend vintage serviesgoed op voorraad, meestal los te koop, maar soms ook als (complete) set. De voorraden wisselen regelmatig, dus ben je specifiek op zoek naar een bepaald item, bezoek ons dan regelmatig, of mail/bel ons even; dan kunnen we eventueel al een item voor je reserveren.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Actieve filters

Referentie: 601

Compleet antiek koffie- en theeservies Koenigszelt - Silesia

Bijzonder en mooi compleet koffie- en theeservies van Koenigszelt Silesia met heel mooi decor (bloemen en draak in het rood met bladgouden randje) voor 12 personen. Het servies stamt uit de periode tussen 1930-1945 en is nog in goede staat (1 schoteltje en kopje missen een heel klein chipje). DEZE AANBIEDING GELDT ALLEEN IN DE WEBSHOP!

Prijs € 165,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: PIJBO-RA-ks

Diverse Royal Albert kop en schotels

Mooie en nette Royal Albert kop en schotels uit verschillende series. Het serviesgoed is in goede vintage staat (geen chips of barstjes) en hebben geen tot zeer lichte gebruikssporen.Nette kopjes om een verzameling mee te beginnen of completeren.

Prijs € 10,00
Meer
Beschikbaar

Flora Holland hapjes schaal - Tokyo

Mooie hapjesschaal van Flora Gouda Holland met Tokyo decor. De schaal is in hele goede staat (geen beschadigingen) en een nog mooi in tact glazuur. Mooie uitbreiding voor je verzameling of een decoratieve eye-catcher in je kamer.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Societe Ceramique - Art Deco soep terrine

Prachtige Art Deco soepterrine gemaakt door Societe Ceramique Maestricht in de jaren '20. De terrine is in prima staat en uitgevoerd in mooie kleurstelling. Het deksel heeft een uitsparing voor de soeplepel, welke natuurlijk is bedoeld om de schaal heel te houden. En heel is hij gelukkig al die tijd gebleven. Hij is een aantal jaren geleden getaxeerd...

Prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

WMF Ikora - verzilverde kandelaar 4890 in Bauhaus stijl

Verzilverde WMF Ikora kandelaar, een ontwerp uit de jaren zestig van Kurt Radtke. Radtke was een student van Wilhelm Wagenfeld, de bekende Bauhaus ontwerper, en dat is duidelijk terug te zien in de Bauhaus stijl van dit model 4890. Drie ronde kaarsenhouders met afgeronde bodem staan los in een rechthoekig strak frame wat rust op een brugvormige voet....

Prijs € 70,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook