Serviesgoed

Serviesgoed

We hebben verschillend vintage serviesgoed op voorraad, meestal los te koop, maar soms ook als (complete) set. De voorraden wisselen regelmatig, dus ben je specifiek op zoek naar een bepaald item, bezoek ons dan regelmatig, of mail/bel ons even; dan kunnen we eventueel al een item voor je reserveren.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: PIJBO-RA-ks

Diverse Royal Albert kop en schotels

Mooie en nette Royal Albert kop en schotels uit verschillende series. Het serviesgoed is in goede vintage staat (geen chips of barstjes) en hebben geen tot zeer lichte gebruikssporen.Nette kopjes om een verzameling mee te beginnen of completeren.

Prijs € 10,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Societe Ceramique - Art Deco soep terrine

Prachtige Art Deco soepterrine gemaakt door Societe Ceramique Maestricht in de jaren '20. De terrine is in prima staat en uitgevoerd in mooie kleurstelling. Het deksel heeft een uitsparing voor de soeplepel, welke natuurlijk is bedoeld om de schaal heel te houden. En heel is hij gelukkig al die tijd gebleven. Hij is een aantal jaren geleden getaxeerd...

Prijs € 75,00 Normale prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Edmond Bellefroid voor Koninklijke Sphinx - Dekschalen

Prachtige groene dekschalen, ontworpen door Edmond Bellefroid voor Koninklijke Sphinx, Maastricht.De schalen zijn in bijzonder goede staat en hebben het vlecht-decor op de schaal en op het deksel een eikeltje met blaadjes.  We zijn vergeten de schalen op te meten, maar ze zullen tussen de 20-30 cm diameter meten.

Prijs € 37,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Porseleinen theepot met verzilverde theemuts

Een bijzonder leuke vondst, vermoedelijk van Engels komaf! Deze porseleinen theekan heeft een verzilverde muts met porseleinen knopje. Een prachtige combinatie, welke een bijzonder sierlijke verschijning bieden bij iedere hight tea of zondagse brunch.  Het porselein is tip-tip in orde. Het verzilverde deel heeft lichte gebruikssporen. De muts is opnieuw...

Prijs € 50,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook