- Tafels

- Tafels

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk kunststof dranktafeltje - 70s

Leuk dranktafeltje met handvat, plateau en flessenhouder voor 5 flessen. Het tafeltje is gemaakt van wit kunststof (flessenhouder is transparant grijs kunststof) en verkeert in bijzonder goede staat. Onderop de voet is te zien dat hij in Holland gemaakt is. Een mooie toevoeging voor een stijlvol interieur.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtig mooi vintage plectrum tafeltje - formica

Erg mooi tafeltje in bijzonder goede vintage staat, gemaakt van formica op een nog zeer mooi buizenframe.  Het formica is ge-diep-reinigd en spiegelt weer mooi. Het blad is afgewerkt met een blauwe kunststof fineerrand, welke zeer lichte sporen van gebruik heeft. Het buizenframe is afgedopt met zwarte sokjes en nog gewoonweg erg goed. Door de drie poten...

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtig stevig vintage audio meubel - bijzettafel - fineer

Mooi audiomeubel in goede staat met twee grote plateaus. Je kunt er dus veel op kwijt. Het dingetje ziet er nog goed uit en is goed stevig. Hij heeft her en der oppervlakkige gebruikssporen en aan de achterkant 2 kleine en nette fineerreparaties langs de randen (deze zie je dus niet). Een prachtig tafeltje voor je (vintage) AV, of voor erbij.  

Prijs € 150,00
Meer
Verkocht

Volg ons op Facebook