-Spots

-Spots

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke vintage design wandspots

Mooie strakke set design wandspots (wandlamp) in prima vintage staat (lak en chroom zijn nog mooi). De lampen zijn individueel is te bedienen met een wisselschakelaar op de wandplaat.  Een mooie strakke lamp die erg leuk kan staan aan een strakke wand of onder een schilderij of langs een plant.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage kunststof zwart-rood klemlampje

Leuke '80s klemspot uitgevoerd in zwart kunststof met strakke rode ring om de kop van het spotje. Het spotje klemt nog goed en is in prima staat (slechts lichte leeftijdsadequate gebruikssporen). Prima dingetje voor op een moeilijke plek, aan een plek of in de kast.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk eenvoudig wit vintage klemlampje

Leuk eenvoudig klemlampje gemaakt van metaal (wit) en kunststof klemmetje. Hij klemt nog prima en is in aardig goede staat (slechts een licht plekje op het kapje). Prima lampje voor aan de plank, in de kast of een moeilijke plek. 

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke Philips NWS 98 design spot

Leuke strakke design spot van Philips met typenummer MWS 98. De spot is in heel goede staat en gemaakt van kunststof en metaal (witte deel; aluminium).Mooi lampje om gericht een object of plant uit te lichten.

Prijs € 22,50
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Gave oranje rechthoekige Philips wandspot

Hele mooie en gave wandspopt van Philips in karakteristieke rechthoekige uitvoering. De lamp is in heel goede vintage staat en heeft amper gebruikssporen. Hij is uitgevoerd in oranje lak, met zwarte kunststof elementen (reflector en schakelaar). Hij is te monteren middels een verzonken wandplaatje. De lamp heeft momenteel een lichtgele spot, wat hem nog...

Prijs € 37,50
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook