Camera's en Toebehoren

Camera's en Toebehoren

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Bijzondere DACORA 120 camera - 1952

Hele mooie en best wel bijzondere vouw-camera van het duitse Dacora in prachtige staat. De camera komt uit 1952 en werkt nog helemaal. Hij heeft alleen wel een beetje hulp nodig met openklappen, wanneer je vergeten bent hem te helpen dichtklappen :) Een prachtig stukje mechaniek!

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Bakelieten Gevabox 1 camera - 1949

Deze Gevabox uit de eind jaren '40 is helemaal gemaakt van bakeliet en optisch in heel mooie staat. Iets voor een verzamelaar zeg maar. Helaas is aan de binnenzijde een transportrolletje afgebroken, waardoor we niet weten of hij nog bruikbaar is. Sluiter en draaiknoppen werken in ieder geval nog goed. 

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Zenit-B spiegelreflex camera - body

Mooie en goed werkende klassieke camera's uit de voormalige Sovjet Unie met sluiter van doek (stof). De camera's worden afzonderlijk verkocht. We hebben ze met en zonder flitser montage beschikbaar (geef voorkeur aub aan).

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Zeer uitgebreide Pentax ME camera-set met Pallas koffer en telelenzen

Uitgebreide en werkende spiegelreflex camera set van Pentax in hele mooie Pallas camera koffer. De camera heeft een klein dingetje (de 'shutter speed index; het knopje om de sluiterinstelling te bepalen) zit vast. Hij staat vast op auto. Voor de rest is de set in hele goede staat; lenzen zijn goed, mooi en schoon en het geheel zit in een prachtige koffer! 

Prijs € 125,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage statief in draagtasje

Handig draagbaar statief in origineel draagtasje. Het statief is in heel goede vintage staat, alleen niet zo heel stevig meer in de kop. Het statief is geheel vervaardigd uit metaal. Een heel mooi dingetje voor mee op (wandel-)vakantie of een leuke staander voor een lamp (spot).Zie foto's voor afmetingen.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Nikon AF - Nikkor 18-55 1:2.5-5.6 G II ED zoomlens in tas

Ultracompact en licht zoomobjectief met hoogwaardige optica, ontworpen voor gebruik met Nikon DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's. De 3X zoom biedt een superieure veelzijdigheid in allerlei uiteenlopende opnamesituaties. De lens is gebruikt, maar in hele goede staat en wordt geleverd in beschermtasje.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Lifa lichtfilters - Gelbfilter - Agfa 1-5

We vinden ze nog wel eens met 1 of 3, maar eigenlijk nooit met 5 sterktes. Deze set geelfilters met klemhouder is compleet en klemt nog goed. Eenvoudig op de lens van de camera te klemmen en van sterkte te wisselen door het 'schuifsysteem'. Bedoeld voor Agfa camera's, maar prima te gebruiken op de meeste camera's van weleer met een niet al te grote lens....

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Dacora Ilford Sportsman L

Mooi en minder voorkomend model van de Dacora ILFORD sportcamera uit 1963 met Steinheil München Cassar lens en een lichtmeter boven aan de voorkant van de camera.  De camera is in mooie vintage staat en alle onderdelen werken op het oog en oor prima.  Mooi dingetje voor de liefhebber of verzamelaar van analoge fotografie. 

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook