Camera's en Toebehoren

Camera's en Toebehoren

Er zijn 23 producten.

Item 1-12 van 23 in totaal item(s)
Actieve filters

Bakelieten Gevabox 1 camera - 1949

Deze Gevabox uit de eind jaren '40 is helemaal gemaakt van bakeliet en optisch in heel mooie staat. Iets voor een verzamelaar zeg maar. Helaas is aan de binnenzijde een transportrolletje afgebroken, waardoor we niet weten of hij nog bruikbaar is. Sluiter en draaiknoppen werken in ieder geval nog goed. 

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Zeer uitgebreide Pentax ME camera-set met Pallas koffer en telelenzen

Uitgebreide en werkende spiegelreflex camera set van Pentax in hele mooie Pallas camera koffer. De camera heeft een klein dingetje (de 'shutter speed index; het knopje om de sluiterinstelling te bepalen) zit vast. Hij staat vast op auto. Voor de rest is de set in hele goede staat; lenzen zijn goed, mooi en schoon en het geheel zit in een prachtige koffer! 

Prijs € 100,00 Normale prijs € 150,00
Meer
Beschikbaar

Vintage statief in draagtasje

Handig draagbaar statief in origineel draagtasje. Het statief is in heel goede vintage staat, alleen niet zo heel stevig meer in de kop. Het statief is geheel vervaardigd uit metaal. Een heel mooi dingetje voor mee op (wandel-)vakantie of een leuke staander voor een lamp (spot).Zie foto's voor afmetingen.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-2

Nikon AF - Nikkor 18-55 1:2.5-5.6 G II ED zoomlens in tas

Ultracompact en licht zoomobjectief met hoogwaardige optica, ontworpen voor gebruik met Nikon DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's. De 3X zoom biedt een superieure veelzijdigheid in allerlei uiteenlopende opnamesituaties. De lens is gebruikt, maar in hele goede staat en wordt geleverd in beschermtasje.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-2

Pentor Super TL - Pentacon auto 1.8/50

Leuke camera uit voormalig Oost-Duitsland, gemaakt van 1969-1976, welke in verschillende versies is uitgebracht. De camera is in goed werkende vintage staat en uitgevoerd met een Pentacon auto 1.8/50 lens. Enig minpuntje is de coating die links en rechts aan het loslaten is (eenvoudig te plakken).

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-2

Vintage Lifa lichtfilters - Gelbfilter - Agfa 1-5

We vinden ze nog wel eens met 1 of 3, maar eigenlijk nooit met 5 sterktes. Deze set geelfilters met klemhouder is compleet en klemt nog goed. Eenvoudig op de lens van de camera te klemmen en van sterkte te wisselen door het 'schuifsysteem'. Bedoeld voor Agfa camera's, maar prima te gebruiken op de meeste camera's van weleer met een niet al te grote lens....

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook