Camera's en Toebehoren

Camera's en Toebehoren

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Bijzondere DACORA 120 camera - 1952

Hele mooie en best wel bijzondere vouw-camera van het duitse Dacora in prachtige staat. De camera komt uit 1952 en werkt nog helemaal. Hij heeft alleen wel een beetje hulp nodig met openklappen, wanneer je vergeten bent hem te helpen dichtklappen :) Een prachtig stukje mechaniek!

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Zenit-B spiegelreflex camera - body

Mooie en goed werkende klassieke camera's uit de voormalige Sovjet Unie met sluiter van doek (stof). De camera's worden afzonderlijk verkocht. We hebben ze met en zonder flitser montage beschikbaar (geef voorkeur aub aan).

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Zeer uitgebreide Pentax ME camera-set met Pallas koffer en telelenzen

Uitgebreide en werkende spiegelreflex camera set van Pentax in hele mooie Pallas camera koffer. De camera heeft een klein dingetje (de 'shutter speed index; het knopje om de sluiterinstelling te bepalen) zit vast. Hij staat vast op auto. Voor de rest is de set in hele goede staat; lenzen zijn goed, mooi en schoon en het geheel zit in een prachtige koffer! 

Prijs € 125,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Nikon AF - Nikkor 18-55 1:2.5-5.6 G II ED zoomlens in tas

Ultracompact en licht zoomobjectief met hoogwaardige optica, ontworpen voor gebruik met Nikon DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's. De 3X zoom biedt een superieure veelzijdigheid in allerlei uiteenlopende opnamesituaties. De lens is gebruikt, maar in hele goede staat en wordt geleverd in beschermtasje.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Lifa lichtfilters - Gelbfilter - Agfa 1-5

We vinden ze nog wel eens met 1 of 3, maar eigenlijk nooit met 5 sterktes. Deze set geelfilters met klemhouder is compleet en klemt nog goed. Eenvoudig op de lens van de camera te klemmen en van sterkte te wisselen door het 'schuifsysteem'. Bedoeld voor Agfa camera's, maar prima te gebruiken op de meeste camera's van weleer met een niet al te grote lens....

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Vintage Dacora Ilford Sportsman L

Mooi en minder voorkomend model van de Dacora ILFORD sportcamera uit 1963 met Steinheil München Cassar lens en een lichtmeter boven aan de voorkant van de camera.  De camera is in mooie vintage staat en alle onderdelen werken op het oog en oor prima.  Mooi dingetje voor de liefhebber of verzamelaar van analoge fotografie. 

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Pentacon - Praktica B macro bellow - Topstaat

Hele mooie macro bellow van pentacon/praktica voor camera's met een B-mount. Deze bellow is in topstaat en geeft lens informatie door aan de camera. We hebben de oorspronkelijke advertentie erbij gevonden, dus maken we niet te veel woorden vies aan de verdere omschrijving (zie afbeeldingen). Te gebruiken voor macro fotografie zonder macro lens.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Metz Mecablitz 40 MZ-3 flitser voor Nikon

Hele mooie (semi-) professionele flitser van Metz voor Nikon camera's.De flitser is in heel goede staat en werkt helemaal naar behoren. Het dingetje heeft bijzonder veel toeters en bellen, waarvoor we graag naar de handleiding verwijzen (zie hieronder). Top dingetje voor de fotograaf die wat meer licht in de duisternis wil.

Prijs € 95,00 Normale prijs € 110,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Logan Movie Lite Gun - Model no. 2020 - 650W

Leuke camera-assecoire met bizar veel licht (en warmte); Hij gebruikt maar liefst 650W stroom. De lamp ziet er erg mooi uit en lijkt wel een beetje op een koplamp van een auto. De hobby-ist zou hem ook kunnen ombouwen naar LED denken we (maar we hebben hem niet opengehaald, dus kunnen dat niet bevestigen).  De lamp zit in z'n originele doos inclusief...

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook