Leveringsvoorwaarden

Lees ook onze Algemene Voorwaarden!

Levering

-Na betaling worden de bestelde artikelen, mits anders aangegeven, binnen 2 werkdagen verzonden.
-We verzenden met door ons geselecteerde vervoerders tegen op deze site vermelde prijzen.
-Afhalen/bezichtigen kan op afspraak. Dit kan in Leeuwarden. Neem voor een afspraak gerust even contact met ons op!

Garanties en Retouren

-Verzending geschiedt, tenzij in de produktinformatie anders aangegeven, op risico van ons. Mocht een artikel kapot afgeleverd zijn, reageert u dan binnen 24 uur na afgifte door de vervoerder via ons contactformulier, mail, of telefoon (whatsapp mag ook). We kunnen u vragen foto's te sturen van het verpakkingsmateriaal. Heeft u dit niet, dan vervalt helaas de garantie.
-Actieartikelen (kortingen, aanbiedingen e.d.) worden niet geretourneerd.
-Bij producten boven de 50 euro wordt altijd eerst beoordeeld of het artikel gerepareerd kan worden.
-Er kan niet worden geruild en er worden in principe geen aankoopbedragen teruggestort! U kunt wel (uit coulance) een voucher krijgen voor het aankoopbedrag of een deel daarvan. Verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor de koper.
-Al onze produkten zijn gechecked op werking, schoongemaakt naar eer en geweten en waar mogelijk voorzien van achtergrondinformatie. Toch kan het zijn dat er wel eens eentje tussendoor glipt waar dit niet of minder het geval is. Mail ons alstublieft wanneer dit in uw ogen niet het geval is, Wij doen er alles aan om u als klant een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en staan altijd open voor een passende oplossing voor eventuele geschillen!
-Onze eigen leverings- en Algemene voorwaarden gaan boven die van derde partijen, welke Vintage Family inschakelt om haar diensten te kunnen leveren!

Volg ons op Facebook