Stapelen

Je kent het vast wel; je hebt iets leuks gezien, de prijs is goed, maar met verzendkosten erbij wordt het ineens wel een heel prijzig dingetje. Je probeert er nog iets anders bij te zoeken, maar ja, iets kopen wat je niet echt wilt of nodig hebt is zonde. Dus laat je hem liggen voor een andere klant die het wel als bijbestelling mee wil nemen.

Jammer en zonde!

Om dit op te lossen hebben we een manier bedacht om ervoor te zorgen dat je ze toch kunt bestellen, maar niet direct vast zit aan hoge verzendkosten. En het werkt heel simpel:

  • Je kunt een bestelling doen en de verzendmethode ‘Stapelen’ kiezen.
  • We maken dan een doosje* aan in ons magazijn met jouw naam erop waar we de artikelen in doen. Zo kun je steeds artikelen voor in het doosje bestellen, zonder dat we meteen verzenden.
  • Je kunt ook zelf een moment kiezen (bijvoorbeeld bij een volgende bestelling) om het doosje te versturen. Stuur ons dan een mailtje met het verzoek de bestelling te combineren met de nieuwe bestelling.
  • Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om de doos op te komen halen. Hiervoor kun je een ophaal afspraak maken.

Een stapeldoosje houden we maximaal een half jaar op voorraad. Na een half jaar nemen we contact met je op over wat je wilt (verzenden of ophalen). Stapelen geldt voor webshop-prijzen en niet voor aanbiedingen of Marktplaats-verkopen.

*met een doosje bedoelen we een verzend-doos voor een standaard PostNL-pakket van 6,95. Neem voor grotere items (zoals een stoel of tafeltje) even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.

Volg ons op Facebook