Nieuwe producten

Er zijn 65 producten.

Item 1-12 van 65 in totaal item(s)

Referentie: VF-ZW-2

Grote vintage plafondlamp (2-pitten)

Mooie grote vintage plafondlamp met 2 pitten. De lamp heeft een wit-metalenframe en een grote glazen schaal. Het frame heeft een half-open structuur en is (op 1 tandje na) helemaal goed. De glasplaat dempt het licht een beetje waardoor je bijna een zonnetje in de kamer hebt.Mooi ding voor een grote hal of overloop en eetkamer.

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Vintage General Electric keukenklok - model 2H08

Leuke oude wandklok (keukenklok) van General Electric met modelnummer 2H08 in werkende staat. Het klokwerk loopt dus goed en op tijd. Hij maakt ondanks een smeerbeurt een klein beetje geluid. Niet heel storend, maar voldoende om geen absolute stilte te garanderen. Het klokhuis heeft wat leeftijdsadequate gebruikssporen, waardoor er een beetje een...

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Mooie Suzuki Melodion Study 25

Mooi vintage blaasinstrument in koffer met mondstukken.  Het apparaat is in goed werkende staat en heeft slechts lichte gebruikssporen. Beide mondstukken zijn schoon, klemmen nog vast en zijn winddicht. Een leuk instrument voor de liefhebber.

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Bijzonder leuk oud koperen tafellampje

Heel leuk oud koperen tafellampje  met bewerkte glazen ruitjes. Het lampje (lantaarntje) is in goede staat en ziet er leuk uit. Het lampje geeft een sfeervol licht en staat leuk in of op een kastje of klein tafeltje. Een echt leuk bijschijnertje.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Vintage Electric 2000 wekker - wit-oranje

Heel mooi electrisch wekkertje in goede staat en mooie uitstraling. Het wekkertje heeft een mooie strakke wit kunststof behuizing en oranje wijzerplaat met kenmerkende tijdsaanduiding. Het wekkertje maakt een prettig vervelende zoem (als dat kan), waardoor je wakker wordt in stijl.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Mooi vintage tafellampje - glazen bol

Mooi vintage tafellampje, met groene kunststof voet en helder glazen bolletje. Het bolletje heeft een gewelfde structuur.Het lampje is in goede staat en geeft een gezellig gebroken licht. Leuk als bijzetlampje op plank of tafeltje.

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-4

Vintage ESGE electrische wekker

Mooi vintage electrisch wekkertje van ESGE in goed werkende staat. Het wekkertje is uitgevoerd in wit kunststof, welke bovenop een beetje vergeling laat zien. Een klein beetje maar hoor en het misstaat ook niet.Wakker worden doe je in stijl met dit wekkertje.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-2

Prachtige SONY Stereo Music System - HP-211A

Een bijzonder mooie (en minder voorkomende) SONY Music System met versterker, tuner en platenspeler. Het apparaatje is in prima staat (zowel technisch als optisch) en ziet er simpelweg heel erg mooi uit. Hij is voorzien van verse naald. De combinatie van hout, metaal en een mooie strakke kap maakt het design helemaal af! Met dit apparaat heb je meteen...

Prijs € 200,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-S

Goede SONY SS-610 3 weg speakers

Mooi setje originele Sony speakers van 35W - 8 Ohm met type-nummer SS-210. Deze speakers zijn in 1972 uitgebracht en voorzien van nieuw snoer met tulpstekker. Het doek is in prima staat; het hout heeft wat leeftijdsadequate gebruikssporen.  Deze speakers kosten icm een SONY receiver of music system slechts 30 Euro.

Prijs € 65,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-S

Mooie vintage Sony SS-210 2-weg speakers

Mooi setje originele Sony speakers van 18W - 8 Ohm met type-nummer SS-210. Deze speakers zijn in 1972 uitgebracht en voorzien van nieuw snoer met tulpstekker. Zowel het hout als het doek zijn in prima staat en vertonen amper gebruikssporen. Deze speakers kosten icm een SONY receiver of music system slechts 25 Euro.

Prijs € 50,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-2

Goede SONY STR-230A receiver - woodcase

Goede receiver van SONY met type-nummer STR-203A. De speler is in goed werkende staat en mooi schoon. Hij heeft weliswaar wat lichte gebruikssporen, maar dat doet aan de werking van het apparaatje niets af. Het apparaat heeft een mooie woodcase met metalen afwerking. Een mooi basis-apparaat om op uit te breiden.  Wanneer je bij dit apparaat een setje...

Prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook