• Nieuw

Prachtige Philips AF-887 platenspeler

VF-ZW-7

Mooie en goed werkende Philips platenspeler met typenummer AF-887. De platenspeler is voorzien van tiptoetsen, welke prima werken. Hij is voorzien van een verse naald, dus daar hoef je je de komende tijd geen zorgen over te maken. 
We kunnen er veel over schrijven, maar laat he vooral overtuigen door de speler zelf en de achtergrondinfo (in de verder omschrijving). 

Een prachtapparaat!

€ 100,00
Inclusief belasting
Aantal
Verkocht

Omschrijving

klik hier voor meer achtergrondinfo op hifinews of klik hier voor manuals op vinylengine.

Productdetails
VF-ZW-7

Datasheet

Periode
70s/80s
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
13 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: VF-ZW-3

Hitachi HT-354 platenspeler - Stanton 500 element

Mooie robuuste speler van Hitachi uitgebracht in 1980 met een vergevingsgezind Stanton 500 element. Ideale combi om je oude platen nog best lekker af te spelen. Deze direct-drive speler is getest en werkt naar behoren. De arm keert automatisch terug. De kap heeft wel wat krasjes (zie foto's), maar is nog helder en in tact. De speler is verder rondom...

Prijs € 150,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Pioneer PL-200 Direct Drive stereo platenspeler

Mooie, nette platenspeler van Pioneer. De speler heeft een automatische afslag en een lichtgevende snelheidsindicatie op het frontpaneel. De speler speelt goed en heeft een nog goed werkende naaldelement.  Een meer dan prima speler om mee te starten als vinyl-liefhebber.

Prijs € 100,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-7

Goede Philips GA406 platenspeler

Goede (door onze TD nagekeken) platenspeler van Philips uit 1976 met verse naald en DIN-tulp adapter. De speler is in goede staat en speelt prima plaatjes af. De center-pin (die door het gaatje van de LP gaat) is ooit zoekgeraakt en is vervangen door een onderdeeltje van een wisselaar. Doet het prima hoor, maar is dus niet origineel. Klik hier voor mee...

Prijs € 65,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Nette Aristona 5677 - Eletronic Direct Control platenspeler

Mooie en nette platenspeler van Aristona, met serienummer 5677 en in het zwart uitgevoerd. De speler is uitgevoerd met een Philips GP-400 MkII elementnaald.We hebben niet zo veel achtergrond informatie van deze speler, maar hij werkt (en da's uiteindelijk het meest belangrijk van zo'n apparaat).Leuk ding dus voor de beginnende platen speler.

Prijs € 65,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Vivanco PA-111 voorversterker - Nieuw

Een voorversterkertje is een must-have voor iedereen die een platenspeler wil aansluiten op een versterker zonder Phono-ingang. Deze voorversterker sluit je aan tussen de versterker en de platenspeler. De PA-111 is gelijk aan de PA-115 (vervangend model).

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Nette Philips FP140A platenspeler - nieuwe naald - 1985

Nette platenspeler van Philips met 'automatic return' en front bediening. De speler is in primastaat en wordt geleverd met nieuwe naald. De kap is netjes en gereinigd (glimt mooi) en heeft slechts lichte gebruikssporen. Een prima speler zonder poeha om je vintage plaatsjes op af te spelen.

Prijs € 75,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-XW-6

Philips AF 877 Platenspeler - tiptoetsen

Goed gebruikte platenspeler van Philips, met wat gebruikssporen en een prima geluid. De speler is voorzien van tiptoetsen en een goed werkende naald. Erg prettig in de bediening. Ook de LED-indicatie misstaat de speler niet. Het motortje is ge-olied en draait goed. Helaas heeft deze wel een lichte tik, die eigenlijk alleen te horen is wanneer hij 'idle'...

Prijs € 70,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-2

Prachtige SONY Stereo Music System - HP-211A

Een bijzonder mooie (en minder voorkomende) SONY Music System met versterker, tuner en platenspeler. Het apparaatje is in prima staat (zowel technisch als optisch) en ziet er simpelweg heel erg mooi uit. Hij is voorzien van verse naald. De combinatie van hout, metaal en een mooie strakke kap maakt het design helemaal af! Met dit apparaat heb je meteen...

Prijs € 200,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-3

Goede en nette JVC LA-11 Platenspeler met Z 1-S element

Mooie en goede kwaliteitsspeler van JVC met een goed (origineel) element. De naald werkt nog goed, maar de precieze draaiuren weten we er niet van. De speler is gereinigd en voorzien van een nieuwe aandrijfsnaar. Het dingetje heeft een eenvoudige (rechttoe rechtaan) bediening en automatische stop.

Prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Goede SONY PS-LX1 Direct Drive platenspeler

Goed spelende Direct Drive platenspeler van SONY. De speler is in goede staat en speelt mooi (uitgebreid getest). De speler wordt geleverd met een goed werkende naald. Het apparaatje heeft wat lichte gebruikssporen (mn op de kap), maar is verder nog heel netjes. Mooie en robuuste speler voor nog avonden (of dagen) vol luisterplezier.

Prijs € 85,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-7

Mooie Philips GA418 platenspeler

Mooie en goede platenspeler van Philips uit de periode '75-'78. De speler is in goede staat en heeft een verse onderhoudsbeurt gehad. Hij is voorzien van een nieuwe naald. De kap is ge-diepreinigd en vetoont wat gebruikssporen. Prima speler voor een regelmatig stukje vinyl.

Prijs € 75,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Mooie vintage PHILIPS SX 5410 platenspeler - versterkt

Mooie en goed werkende philips platenspeler met ingebouwde versterker. Je hoeft er dus alleen maar een paar speakers aan te koppelen en spelen maar.  De speler is in heel mooie staat en alle opties die erop zitten werken. Dat gezegd hebbende: er zit helaas geen kapsteun meer op, maar dat kun je eenvoudig oplossen met een potlood bijvoorbeeld :) Verder...

Prijs € 55,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-3

Sony versterker met platenspeler -TA-V10 en PS-LX10

Heel leuke set (versterker en platenspeler) uit de midden jaren '80 van Sony. Een icoontje met z'n indicatielampjes welke automatisch oplichten met de gebruikte functie (op de foto's is dat Phono). De schuiven kraken een klein beetje, maar hij speelt stabiel. De platenspeler is volautomatisch en wordt bediend met tip-toetsen. De kap heeft serieus wat...

Prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook