• Nieuw

Hele mooie Triotrack 970 koffergrammofoon

VF-TJ-3

Hele mooie koffergrammofoon van het Deense Triotrack uit de vroege jaren '60. Deze speler is in uitzonderlijk goede staat en ziet er werkelijk prachtig uit, zeker wanneer je bedenkt dat deze al 60 jaar meedraait!

De houten koffer heeft mooie houten afwerkingen aan de zijkant en een soort behang-bekleding welke nog prima goed vast zit. De metalen scharnieren en klemmen zijn behandeld en er is een vers setje RCA-pluggen aan gemonteerd (opdat hij ook op modernere versterkers kan afspelen). 

Het geluid dat hij produceert valt aan alle kanten 100% mee. Niet te vergelijken met modernere spelers, maar meer dan prima luisterbaar. Op hogere volumes wordt het een beetje schel, maar met iets minder kabaal heb je een heel mooi ogende en prima te beluisteren speler in huis.

€ 85,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Omschrijving

De speler heeft 4 snelheden, een armlift en speelt af op een Ronette SR105-element met 2 goed werkende naalden. Daarnaast zit op de toerentalknop een klein grijs knopje, waarmee de snelheid in te regelen is (een soort pitch control zeg maar). De speler start op door de arm naar rechts te bewegen en stopt automatisch bij het einde van de plaat. Hij is technisch/mechanisch nagelopen.

Klik hier voor meer achtergrondinfo bij grammofoon.com

Productdetails
VF-TJ-3

Datasheet

Periode
50s/60s
Materiaal
Hout, Karton, Metaal
Kleur
Grijs, Hout, Wit, Zwart

Volg ons op Facebook