Goed gebruikte Hohner Melodica piano 27

VF-ZW-6

Goed gebruikt, maar goed te gebruiken nog. Dat is wel de samenvatting van deze leuke Hohner Melodica piano 27.  Dit mondorgel heeft voldoende gebruikssporen (zie foto's), hetgeen hem wel wat karakter geeft. Het instrument speelt dus nog goed; alle toetsen, incl de reset toets doen nog wat ze moeten doen. Het oude boekje zit er ook nog bij, maar verwacht daar niet al te veel van (deze is net iets te vaak gevouwen om nog boekje genoemd te kunnen worden). Hij wordt geleverd in het originele etui.

Al met al een leuk en origineel instrument voor de liefhebber.

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
VERKOCHT \ SOLD

Productdetails
VF-ZW-6
Gebruikt

Datasheet

Periode
50s/60s
Materiaal
Hout
Kleur
Rood, Wit
11 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Sonic Control Racing Car - F1 model

Leuk speeldingetje uit de beginjaren '80. De auto laat zich op afstand besturen door geluid (de klik-afstandsbediening). De auto is in prachtige staat en zit in z'n originele verpakking. Hij mist alleen 1 uitlaat (links). Het apparaatje is getest; hij werkt, maar wij krijgen hem niet de bocht om :) Leuk voor de liefhebber!

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Leuk vintage knikkerspel - circus thema

Erg leuk knikkerspel in hele goede vintage staat, met een afbeeldingen van oa een vrolijk clowntjes die de knikkerballetjes proberen te beheersen. Aan jou de schone taak om het balletje in het juiste houdertje te krijgen. Leuk voor de verzamelaar, maar ook voor de kinderkamer.

Prijs € 25,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Mickey Mouse stapelspel - Walt Disney Productions

Leuk oud stapelspel van Walt Disney Productions (60s70s) met een ouderwets, gevormde Mickey Mouse (toen hij nog slank was). Het spel is in uitstekende staat. Hij is kleurvast en heeft amper beschadigingen. En da's best bijzonder voor een stukje peuterspeelgoed van deze leeftijd! Een echt collectors item!

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooi vintage Yonex B-9100 badmintonracket

In 1973 gelanceerd, gemaakt door Yonex en een zeldzame badmintonklassieker met z'n houten frame en roestvrijstalen stok. Een verfijnde combinatie, waar je met genot mee kon spelen. En heel eigenlijk kan dat nog steeds; je zult versteld staan van hoe het nog in de hand ligt. Het racket is in goede staat (wel wat sporen van gebruik) en heeft (zo lijkt) nog...

Prijs € 125,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Vintage Single Bar Exercise wind-up toy. Eat this Epke

Prachtig opwindspeeltje uit de eind 70-er, begin 80-er jaren, gemaakt van metaal met kunststof (poppetje) in originele doos. Het speeltje is in uitzonderlijk goede staat, de doos heel, maar licht verbogen. Eenmaal uit de doos vouw je het speeltje uit, wind je het op en dan... eat this Epke ;)

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Technofix 318 - Sport-Trainer - Schietspel - heel mooi

Technofix, Western Germany - Lengte 80 cm - Blikken Sport Trainer Mystery Shooting Gallery No.318 met mechaniek, jaren 60. Het spel (de schieter zelf) is in heel goede staat (amper tot geen gebruikssporen) en werkt. De doos heeft z'n werk gedaan. Het spel heeft een par gebruikte schietschijfjes. Prachtig dingetje voor de liefhebber/verzamelaar.

Prijs € 75,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie HAKKERT Prelude dwarsfluit in koffer

Wie kent Berdien Stenberg niet; de vrouw die de dwarsfluit eigenhandig naar de Top-40 blies. In de jaren '80 was het toch wel een beetje een hype, welke we tegenwoordig met hele nieuwe deuntjes weer nieuw leven in kunnen blazen. Letterlijk. Deze mooie dwarsfluit van HAKKERT (USA)is goed onderhouden, compleet en zit in z'n originele beschermkoffer.Een mooi...

Prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

FEUDAL - vintage veroveringsspel - 1968 3M

Mooie doos met een soort schaakspel, wat je kunt spelen met 2-6 spelers. Het spel is compleet en in goede staat, inclusief alle spelboekjes/uitleg. Het spel is geproduceerd door 3M, vanaf 1968. Leuk voor een analoge game-avond!

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Hohner mond harmonika - Unsere Lieblinge - G

Mooie en nog goed spelende mondharmonika van Hohner in G. Het instrument zit in z'n originele doosje en heeft wat sporen van leeftijd. Hij is gereinigd en prima bespeelbaar.  Dit prijswinnend ontwerp (de onderscheidingen staan op de bekisting gegraveerd) speelt makkelijk en snel zuiver.  Een mooie old-timer voor de liefhebber van harmonikajeuze muziek.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-TJ-6

SEVILLE TV-Game Model AU-807

Uit de midden jaren '70; de begintijd van video-gaming. Deze uitvoering is uitgebracht onder verschillende namen/merken, waarbij het enige verschil de naam (SEVILLE) op de doos betrof. Zie de link hieronder als soort van zoekplaatje :) Het apparaatje is met coax aan te sluiten op een TV en zou daarmee een aantal eenvoudige games moeten produceren. We...

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook