We hebben de hobby in ons beroep gevonden!

Wij zijn Paula en Marcel en samen met Leam en onze huisdieren vormen we Vintage Family. Op dit moment woonachtig in Leeuwarden en laten ons leiden naar daar waar het leven ons brengt. En het leven heeft ons Vintage Family gebracht; een winkel met spullen van vroeger voor het gebruik van nu.

Thuis in onze winkel

Wij willen graag dat je je thuis voelt in onze winkel. Vandaar de Family in onze naam. We tutoyeren graag en vinden gastvrijheid en vriendelijkheid belangrijk. We zullen binnen onze mogelijkheden er alles aan doen om je van dienst te zijn en een zo prettig mogelijke winkelervaring te hebben. Mocht je dat niet zo ervaren, dan mag je dat altijd tegen ons zeggen. En terechte/opbouwende kritiek wordt altijd gewaardeerd!

Thuis voelen in onze winkel betekent voor ons ook dat we produkten willen aanbieden die je in en om het huis als familie gebruikt. We willen een zo breed mogelijk assortiment uit vervlogen tijden aan kunnen bieden; De produkten die je van vroeger kent, voor het gebruik van nu! We bieden van keukengerei tot filmapparatuur, van speelgoed tot meubels en van alles wat daar tussen zit. En hebben we het niet, dan zoeken we het graag voor je op. Is het kapot? Dan repareren we het waar mogelijk. En wil je het eerst even vasthouden, voordat je beslist om het te kopen? Dan kom jetoch gewoon een keertje op de koffie?

Thuis voelen vinden we belangrijk!

 

Thuis voelen in onze winkel betekent overigens ook dat we van jou als klant verwachten dat je je vriendelijk en als gast kunt gedragen. Dat betekent dat we je, net als thuis, aan zullen spreken op ongewenst of in onze ogen ongepast gedrag (en dat is online helaas wel eens het geval). Maar daar merk je normaal gesproken niets van hoor :)

Volg ons op Facebook