Bezorgen doen we met PostNL. We hanteren hiervoor de geldende PostNL tarieven. Bij produkten die door de brievenbus passen zijn de postzegels al meegecalculeerd in de verkoopprijs. Voor pakketjes geldt dat binnen deze site PostNL Track and Trace is ingebouwd en dat je de code automatisch gemaild krijgt bij verzending.

Wil je de order komen afhalen, dan kan dat ook. Maak dan na de bestelling een afspraak om hem af te komen halen (kies verzendmethode VintageFamily.nl) en we zorgen dat de order op het afgesproken tijdstip bij ons op locatie gereed staat.

Naast de standaard verzendmethoden (ophalen of PostNL bezorging) bezorgen we ook zelf. Dit kan vooral in het geval van iets grotere produkten, zoals meubels aanzienlijk in de kosten schelen.

Bezorgen doen we alleen op afspraak en bij voorkeur gecombineerd met andere afspraken. Dit om zowel jouw portemonnee als het milieu te sparen. Dit kan soms wel eventjes duren. Je kunt hiervoor de bezorgmethode vintagefamily.nl kiezen. Je kunt daarna met ons contact opnemen of wij nemen contact met je op voor bezorging. Bezorging doen we vanaf 5 euro of voor 0,19 ct per kilometer retour. Voor combi-ritjes geldt een enkele reis.

Volg ons op Facebook