• Nieuw

Hele mooie dubbele design vloerlamp - spots

VF-ZW-S

Mooie vintage design (kwaliteits-) vloerlamp met twee chromen met oranje spotjes. De spots zijn nagenoeg alle kanten op te richten en in diepte te stellen (smalle en brede lichtstraal). Daarnaast kan de staander in hoogte versteld worden, wat deze lamp eigenlijk tot een alleskunner maakt. 

De lamp heeft wat kleine herstel-reparaties ondergaan en heeft wat sporen van leeftijd. Ondanks dat is het een prachtige lamp om nog tijden lang van de oranje chromen spots te genieten. 

€ 85,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-S

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Metaal
Kleur
Metaal, Oranje
6 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Hele mooie vintage design vloerlamp - enkelspots

De precieze ontwerperproducent is ons onduidelijk; we verdenken de lamp ervan Duits te zijn (Cosack oid). Maar wie het prachtige ding ook ontworpen heeft; hij is werkelijk prachtig (alles klopt) en van zware kwaliteit.  Een prachtige lamp geschikt voor ieder stijlvol interieur. 

Prijs € 115,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage Space Age design vloerlamp - hala Zeist - Mushroom

Eén van de klassiekers van hala Zeist. Deze mooie mushroomlamp is een wilde parel voor het oog (als we dat zo mogen stellen). Hij heeft links en rechts wat gebruikssporen, maar als hij eenmaal goed staat wil je hem niet meer van z'n plek halen. Voor de liefhebber van vintage Space Age design!

Prijs € 375,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie Hemi design vloerlamp

Mooie vloerlamp van Hemi (Sweden) in heel goede conditie, waarschijnlijk uit de jaren '70. De verstelbare spot is wit, bol gevormd en heeft een mooie witte laklaag. De lamp hangt aan een metalen buis op zwarte voet, welke nog in aardig goede conditie is (slechts lichte geruikssporen).  Een hele mooie lamp om in zowel modern als vintage design interieur te...

Prijs € 75,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie Anvia design vloerlamp (dubbelspots)

Deze vloerlamp van Anvia Almelo is een minder welbekend en iets later ontwerp dan de '50s-'60s ontwerpen (en daardoor iets zeldzamer). Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de lamp. Hij ziet er erg leuk uit met z'n dubbele witte spots en mooi verchroomde buis. Met de voetschakelaar zijn de spots individueel en gezamenlijk in te schakelen.  Een mooie...

Prijs € 85,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtige chromen design vloerlamp

Hele mooie vloerlamp met 2 spots, waarschijnlijk uitgebracht door Coasck Leuchten of Koch & Lowy. Vermoedelijk, want er staat geen merkteken (meer) in of op de lamp. Wat we wel weten is dat deze kwaliteitslamp weliswaar wat lichte gebruikssporen heeft, maar nog erg mooi en stevig is. De lamp heeft 2 mooi vormgegeven spots welke in veel verschillende...

Prijs € 225,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Bijzondere vintage tafellamp of vloerlamp - koper

Bijzondere tafellamp, welke je kunt uitschuiven naar grotere hoogte, om er daarmee een vloerlamp van te maken. Grappig toch? Een wat ongebruikelijk ontwerp, maar met een prachtige look een prima lamp om als combilamp te gebruiken (leeslamp en sfeerverlichting). Leuk bijvoorbeeld voor op een plantentafeltje naast een bank.

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook