Speelgoed en Instrumenten

Speelgoed en Instrumenten

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

FEUDAL - vintage veroveringsspel - 1968 3M

Mooie doos met een soort schaakspel, wat je kunt spelen met 2-6 spelers. Het spel is compleet en in goede staat, inclusief alle spelboekjes/uitleg. Het spel is geproduceerd door 3M, vanaf 1968. Leuk voor een analoge game-avond!
Prijs € 22,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Hohner mond harmonika - Unsere Lieblinge - G

Mooie en nog goed spelende mondharmonika van Hohner in G. Het instrument zit in z'n originele doosje en heeft wat sporen van leeftijd. Hij is gereinigd en prima bespeelbaar.  Dit prijswinnend ontwerp (de onderscheidingen staan op de bekisting gegraveerd) speelt makkelijk en snel zuiver.  Een mooie old-timer voor de liefhebber van harmonikajeuze muziek.
Prijs € 35,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Sonic Control Racing Car - F1 model

Leuk speeldingetje uit de beginjaren '80. De auto laat zich op afstand besturen door geluid (de klik-afstandsbediening). De auto is in prachtige staat en zit in z'n originele verpakking. Hij mist alleen 1 uitlaat (links). Het apparaatje is getest; hij werkt, maar wij krijgen hem niet de bocht om :) Leuk voor de liefhebber!
Prijs € 20,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-TJ-6

SEVILLE TV-Game Model AU-807

Uit de midden jaren '70; de begintijd van video-gaming. Deze uitvoering is uitgebracht onder verschillende namen/merken, waarbij het enige verschil de naam (SEVILLE) op de doos betrof. Zie de link hieronder als soort van zoekplaatje :) Het apparaatje is met coax aan te sluiten op een TV en zou daarmee een aantal eenvoudige games moeten produceren. We...
Prijs € 25,00
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook