- Plafondlampen

- Plafondlampen

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie oude porceleinen plafondlamp met melkglas

Bijzonder mooie oude plafondlamp uit het voormalig 'Czechoslovakia'. De lamp is gemaakt van glas (bol) en porcelein/keramiek (plafondplaat) en in mooie vintage staat. De bol draait goed op de plafondhouder, welke je met 4 schroeven aan het plafond kunt bevestigen.  Let op: De lamp heeft geen fitting (kunnen we er wel voor je bij zoeken)

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie vintage plafondlamp

Mooie strakke plafondlamp gemaakt van glas en met een strak decor. De lamp is in goede staat en heeft slechts lichte gebruikssporen. Leuk voor hal, gang of natte cel.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Bijzondere authentieke plafondlamp - messing porselein

Prachtige antieke plafondlamp\hanglamp gemaakt van messing, met porceleinen elementen. De stijl laat zich niet zondermeer vatten in een enkele term, dus noemen we het brocante :) De lamp laat zich ophangen aan een plafondplaatje en heeft een korte ketting. Het frame is van messing, waarbinnen een handbeschilderd porceleinen potje geplaatst is. In het...

Prijs € 100,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie gave plafondlamp met puntig melkglas

Hele mooie en gave plafondlamp met een prachtige puntige bol gemaakt van melkglas. De hele basis (het deel waarde fitting in zit en aan het plafond bevestigd wordt) is gemaakt van porselein, waar een lichtblauw kunststof kraag omheen zit.De lamp heeft geen beschadigingen (is nog helemaal gaaf). Prachtige lamp voor in hal\overloop of natte cel.

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuke vintage plafondlampjes met speels decor

Leuke vintage plafondlampjes van melkglas met speels grijs decor. We hebben er meerdere van op voorraad, allemaal met een ietwat ander plafondkapje (maar dat valt niet op wanneer ze eenmaal gemonteerd zijn). De lampjes zijn in prima staat. Leuk voor hal, gang of natte cel. Prijs is per stuk.

Prijs € 25,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-2

Grote vintage plafondlamp (2-pitten)

Mooie grote vintage plafondlamp met 2 pitten. De lamp heeft een wit-metalenframe en een grote glazen schaal. Het frame heeft een half-open structuur en is (op 1 tandje na) helemaal goed. De glasplaat dempt het licht een beetje waardoor je bijna een zonnetje in de kamer hebt.Mooi ding voor een grote hal of overloop en eetkamer.

Prijs € 45,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Bijzondere porceleinen wand- of plafondlamp

Bijzonder is wel een echt understatement voor deze antieke porceleinen wand- of plafondlamp met driedubbele fitting. De basis van de lamp is vrij eenvoudig en gemaakt van porcelein en in prima staat. De fitting bevat de mogelijkheid om 3 lampen in te draaien voor een overdadige lichtopbrengst.Mooi en bijzonder dingetje voor de klassieke zolder of schuur.

Prijs € 30,00
Meer
Verkocht

Volg ons op Facebook