Home

Home

Er zijn 808 producten.

Item 1-12 van 808 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Vintage buizenframe stoel - FANA - Gispen

Mooie vintage buizenframestoel met bakelieten armsteunen en nieuwe skai-bekleding. De precieze maker is ons niet bekend; we vermoeden FANA, maar de stoel heeft ook Gispen-kenmerken. Hij heeft in ieder geval nog een stukje sticker onder het zitvlak van JAMI Schijndel (de eindmontage). Het geschilderde metaal is goed stevig en heeft wat 'wear' wat een mooie...
Prijs € 125,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk setje sierspiegeltjes - Beer, Menu

Leuk setje spiegeltjes voor de man-cave (maar elders mag ook hoor). De spiegeltjes vertellen je dat eten en drinken (vooral drinken) vroeger een stuk goedkoper was dan tegenwoorden. Sterker; bij een biertje kreeg je gratis lunch. Good old times zeg maar. De spiegeltjes worden alleen als setje verkocht.
Prijs € 25,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Kaarshouders voor in de Kerstboom - metaal

Leuke en originele oude kerstboom kaars klemmen :) van metaal in 3 verschillende soorten. De klemmen zijn in verschillende staat (sommige hebben wat kaarsvetsporen, sommige wat patina en sommige zijn in mooie glimmende staat).De klemmen zijn per stuk geprijsd en in de 3 verschillende soorten te bestellen (zo lang de voorraad strekt). P.S. een emmer water...
Prijs € 1,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

FEUDAL - vintage veroveringsspel - 1968 3M

Mooie doos met een soort schaakspel, wat je kunt spelen met 2-6 spelers. Het spel is compleet en in goede staat, inclusief alle spelboekjes/uitleg. Het spel is geproduceerd door 3M, vanaf 1968. Leuk voor een analoge game-avond!
Prijs € 22,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: PIJBO-RA-ks

Diverse Royal Albert kop en schotels

Mooie en nette Royal Albert kop en schotels uit verschillende series. Het serviesgoed is in goede vintage staat (geen chips of barstjes) en hebben geen tot zeer lichte gebruikssporen.Nette kopjes om een verzameling mee te beginnen of completeren.
Prijs € 10,00
Meer
Product is beschikbaar met verschillende opties

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage Space Age design vloerlamp - hala Zeist - Mushroom

Eén van de klassiekers van hala Zeist. Deze mooie mushroomlamp is een wilde parel voor het oog (als we dat zo mogen stellen). Hij heeft links en rechts wat gebruikssporen, maar als hij eenmaal goed staat wil je hem niet meer van z'n plek halen. Voor de liefhebber van vintage Space Age design!
Prijs € 375,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Mooie Teleton rc 24 wekkerradio

Goed werkende wekker van Teleton met typenummer rc 24. De wekker is in goede staat en zowel optisch als technisch goed. Wakker worden doe je in stijl met deze goede wekkerradio.
Prijs € 25,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk vintage paars spiegeltje

Gewoon leuk en in stijl: dit ovalen wandspiegeltje is bekleed met skai en in goede vintage staat. Door z'n niet al te grote afmeting is deze goed op iedere plek in huis op te hangen.
Prijs € 15,00
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook