Home

Home

Er zijn 684 producten.

Item 1-12 van 684 in totaal item(s)
Actieve filters

Referentie: VF-ZW-S

Leuk kunststof dranktafeltje - 70s

Leuk dranktafeltje met handvat, plateau en flessenhouder voor 5 flessen. Het tafeltje is gemaakt van wit kunststof (flessenhouder is transparant grijs kunststof) en verkeert in bijzonder goede staat. Onderop de voet is te zien dat hij in Holland gemaakt is. Een mooie toevoeging voor een stijlvol interieur.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Kaarshouders voor in de Kerstboom - metaal

Leuke en originele oude kerstboom kaars klemmen :) van metaal in 3 verschillende soorten. De klemmen zijn in verschillende staat (sommige hebben wat kaarsvetsporen, sommige wat patina en sommige zijn in mooie glimmende staat).De klemmen zijn per stuk geprijsd en in de 3 verschillende soorten te bestellen (zo lang de voorraad strekt). P.S. een emmer water...

Prijs € 1,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Prachtige vintage glazen schalen - blauw met afzet

Hele mooie blauwe glazen schalen met oren en op de rand afgezet met metaal (tin/zilver?; wij weten het niet precies). We vermoeden dat het glas uit de jaren '50/'60 stamt.De schaaltjes zijn nog prima in orde, met alleen lichte slijt-sporen op/rond de oren. 

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Prachtig mooi vintage plectrum tafeltje - formica

Erg mooi tafeltje in bijzonder goede vintage staat, gemaakt van formica op een nog zeer mooi buizenframe.  Het formica is ge-diep-reinigd en spiegelt weer mooi. Het blad is afgewerkt met een blauwe kunststof fineerrand, welke zeer lichte sporen van gebruik heeft. Het buizenframe is afgedopt met zwarte sokjes en nog gewoonweg erg goed. Door de drie poten...

Prijs € 60,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Leuk setje sierspiegeltjes - Beer, Menu

Leuk setje spiegeltjes voor de man-cave (maar elders mag ook hoor). De spiegeltjes vertellen je dat eten en drinken (vooral drinken) vroeger een stuk goedkoper was dan tegenwoorden. Sterker; bij een biertje kreeg je gratis lunch. Good old times zeg maar. De spiegeltjes worden alleen als setje verkocht.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Homas spelen - Wild knikkerspel

Mooi origineel knikkerspel van Homas, welke nog werkt, maar het best ter decoratie kan worden gebruikt. Het spel heeft wat 'wear', wat inhoudt dat de verf links en rechts wat los komt. Hoe meer je het spel bespeelt, hoe minder verf er dus overblijft. En juist met die leuk gekleurde verf komt het 'Wild' thema erg leuk tot z'n recht. Het spel is ongeveer 49...

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Antieke panorama kaart van het Oorlogstoneel - Jan D. Brouwer

19e eeuwse kaart, uitgegeven door Jan D. Brouwer uit Amsterdam in oude lijst met een kleurrijke en grafische panorama afbeelding van de Frans-Duitse oorlog. Zo is bijvoorbeeld iedere stad afgebeeld met z'n eigen vesting. De kaart bevat daardoor veel leuke details welke de aansacht blijven trekken.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: 601

Compleet antiek koffie- en theeservies Koenigszelt - Silesia

Bijzonder en mooi compleet koffie- en theeservies van Koenigszelt Silesia met heel mooi decor (bloemen en draak in het rood met bladgouden randje) voor 12 personen. Het servies stamt uit de periode tussen 1930-1945 en is nog in goede staat (1 schoteltje en kopje missen een heel klein chipje). DEZE AANBIEDING GELDT ALLEEN IN DE WEBSHOP!

Prijs € 165,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-RK

Bezorgkosten per kilometer

Bezorgkosten per kilometer.De bezorgkosten worden berekend door het aantal kilometers vanaf Leeuwarden, Zwettestraat retour te vermenigvuldigen met 19 cent. Voor een bezorgafspraak kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoon.

Prijs € 0,19
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Leuk vintage paars spiegeltje

Gewoon leuk en in stijl: dit ovalen wandspiegeltje is bekleed met skai en in goede vintage staat. Door z'n niet al te grote afmeting is deze goed op iedere plek in huis op te hangen.

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook