- Vloerlampen

- Vloerlampen

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage Space Age design vloerlamp - hala Zeist - Mushroom

Eén van de klassiekers van hala Zeist. Deze mooie mushroomlamp is een wilde parel voor het oog (als we dat zo mogen stellen). Hij heeft links en rechts wat gebruikssporen, maar als hij eenmaal goed staat wil je hem niet meer van z'n plek halen. Voor de liefhebber van vintage Space Age design!

Prijs € 375,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtige chromen design vloerlamp

Hele mooie vloerlamp met 2 spots, waarschijnlijk uitgebracht door Coasck Leuchten of Koch & Lowy. Vermoedelijk, want er staat geen merkteken (meer) in of op de lamp. Wat we wel weten is dat deze kwaliteitslamp weliswaar wat lichte gebruikssporen heeft, maar nog erg mooi en stevig is. De lamp heeft 2 mooi vormgegeven spots welke in veel verschillende...

Prijs € 225,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Bijzondere vintage tafellamp of vloerlamp - koper

Bijzondere tafellamp, welke je kunt uitschuiven naar grotere hoogte, om er daarmee een vloerlamp van te maken. Grappig toch? Een wat ongebruikelijk ontwerp, maar met een prachtige look een prima lamp om als combilamp te gebruiken (leeslamp en sfeerverlichting). Leuk bijvoorbeeld voor op een plantentafeltje naast een bank.

Prijs € 60,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie Anvia design vloerlamp (dubbelspots)

Deze vloerlamp van Anvia Almelo is een minder welbekend en iets later ontwerp dan de '50s-'60s ontwerpen (en daardoor iets zeldzamer). Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de lamp. Hij ziet er erg leuk uit met z'n dubbele witte spots en mooi verchroomde buis. Met de voetschakelaar zijn de spots individueel en gezamenlijk in te schakelen.  Een mooie...

Prijs € 85,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Hele mooie vintage design vloerlamp - enkelspots

De precieze ontwerperproducent is ons onduidelijk; we verdenken de lamp ervan Duits te zijn (Cosack oid). Maar wie het prachtige ding ook ontworpen heeft; hij is werkelijk prachtig (alles klopt) en van zware kwaliteit.  Een prachtige lamp geschikt voor ieder stijlvol interieur. 

Prijs € 95,00 Normale prijs € 115,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook