VINTAGE DESIGN

VINTAGE DESIGN

Onze webshop richt zich op een zo breed mogelijk publiek en derhalve ook een zo breed mogelijk aanbod; van hala tot Hema zeg maar. Voor diegene die alleen geïnteresseerd is in de produkten van ons bekende ontwerpers (en dito kwaliteit) bieden we een overzicht van onze vintage design produkten. Nog niet volledig gecategoriseerd, maar dat komt nog wel :)

Er zijn 271 producten.

Item 1-12 van 271 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Bent Nordsted - Lyskaer Belysning - Deense design hanglamp

Bijzonder mooie lamp met hele mooie lichtopbrengst, paars getint en vers gepolijst. De lamp heeft links en rechts wat gebruikssporen (met name op de bovenkap; zie foto's), welke niet hinderlijk zijn, zodra je hem ophangt.  Hij schijnt werkelijk magnifiek en levert een prachtig kleurenspel op, op zowel het aluminium als in de omgeving. Een prachtige...
Prijs € 150,00 Normale prijs € 195,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Hele mooie Hala Zeist architectenlamp

Mooie architectenlamp van Hala Zeist met wand- of tafel (-poot-) beugel in mooie vintage staat. De lamp heeft slechts lichte gebruikssporen en een lange scharende arm, waarmee hij meer dan een meter afstand kan overbruggen. Een prachtig stukje vintage design met de kernmerkende kap met sleufjes in de kont. Prachtig dingetje voor de liefhebber!
Prijs € 85,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi strak vintage wandlampje

Leuk strak design wandlampje in goudbruine kleur en mooi vormgegeven. Het lampje is in ok vintage staat. Wanneer je de spot wilt richten merk je dat het kapje lichtjes meebeweegt. Het houdertje heeft wat wear op het chroom. Maar daar merk je weinig aan als je hem ophangt Al met al wel een erg leuk lampje in een minder voorkomend design. Een leuke occasion...
Prijs € 30,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Originele zware vintage Space Age design tafellamp - hala Zeist

Prachtige zware design tafellamp van hala Zeist. De lamp heeft een mooie gebogen arm, welke bevestigd is aan een hele zware voet (met gietijzeren plaat). Hierdoor staat hij zeer stevig. Aan de arm zit een grote kunststof kap, welke een zachte schemer oplevert in de directe omgeving en veel licht vanonder.
Prijs € 175,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage Space Age design vloerlamp - hala Zeist - Mushroom

Eén van de klassiekers van hala Zeist. Deze mooie mushroomlamp is een wilde parel voor het oog (als we dat zo mogen stellen). Hij heeft links en rechts wat gebruikssporen, maar als hij eenmaal goed staat wil je hem niet meer van z'n plek halen. Voor de liefhebber van vintage Space Age design!
Prijs € 375,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie vintage design tafellamp - rood

Hele mooie grote tafellamp, uitgevoerd in rood gespoten metaal (origineel). De lamp is te bedienen met een drukknop op de voet en is goed bij te stellen met een stevige buigzame nek. De lamp heeft lichte gebruikssporen (zie foto's), maar is over-all nog in mooie vintage staat. Zo van; je ziet dat hij op leeftijd is, maar dat staat hem goed! Prachtig...
Prijs € 55,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Prachtig bronzen Murashi vaasje (ca 1965)

Prachtig kunststukje uit Japan (ca 1965 - Showa Period) in hele mooie staat. Het vaasje is gemaakt van gepatineerd brons en bedoeld voor gebruik bij japanse thee-ceremonies. Mooi en weinig voorkomend vaasje voor de liefhebber.
Prijs € 100,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Keramische Bitossi vaas - Aldo Londi voor Rosenthal Netter

Mid-century intaliaanse design vaas van Aldo Londi voor Rosenthal Netter. De vaas is in prachtige staat en gemaakt van wit geglazuurd en mat chocoladebruin poreus aardewerk. De vaas is in prima staat. Een mooi item voor de verzamelaar of liefhebber.
Prijs € 75,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Bijzonder mooi keramieken studio vaasje 432

Heel mooi vaasje in goede conditie. De maker van deze vaas is ons onbekend, maar hij is gemerkt met nummer 732 met een golvende streep eronder.De vaas is iets hoger dan 20cm, heeft een prachtige kleur blauw en een zeer bijzondere vorm.  Prachtig dingetje voor de liefhebber of verzamelaar.
Prijs € 22,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Prachtige Carstens Tonnieshof vaas -1265-24

Mooie Carstens Tonnieshof West Germany Vaas 1265-24. De vaas heeft een prachtige zachte blauwe kleur en een mooi Fat-Lava decor. Een bijzondere kleurcombinatie, die we niet heel veel tegenkomen. De vaas is in goede staat en heeft kleine niet storende beschadigingen in het binnenglazuur, passend bij de leeftijd van deze vaas. Prachtig collectorsitem!
Prijs € 45,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Mooie design tafellamp - BIS Hoogezand-Sappermeer

Hele mooie tafellamp bureaulamp van BIS (uit het hoge Noorden) en goede vintage staat. De nek heeft een plekje (zie foto's) en in de buiging is de nek een beetje ingescheurd, maar daar zie je niet veel van in gebogen staat. Op de voet zit een klein vlekje, maar wie heeft er op deze leeftijd geen vlekje toch? Een prachtige designlamp voor een prominente...
Prijs € 55,00 Normale prijs € 75,00
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook