Glaswerk

Glaswerk

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)
Actieve filters

Referentie: VF-ZW-6

Prachtige vintage glazen schalen - blauw met afzet

Hele mooie blauwe glazen schalen met oren en op de rand afgezet met metaal (tin/zilver?; wij weten het niet precies). We vermoeden dat het glas uit de jaren '50/'60 stamt.De schaaltjes zijn nog prima in orde, met alleen lichte slijt-sporen op/rond de oren. 

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Mooie ambachtelijk geblazen vaas / glas

Of je hem wilt gebruiken voor een boeketje bloemen, of voor de grote dorst; dat laten we aan jouw fantasie over. Wij vinden hem in ieder geval erg leuk/mooi en knap (hand- of mond-) gemaakt. Het glas heeft hierdoor een prachtige blaasstructuur in het glaswerk en af en toe een bubbel. Sierlijk op z'n minst.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Mooie glazen vintage fruitschaal - lichtroze

Leuk ter decoratie, of als werkschaal voor sleutels en kleingeld, maar je mag er natuurlijk ook fruit, of gebak op leggen. Eigenlijk best wel multi-functioneel zo'n mooie vintage glazen schaal.  De schaal is in prima conditie en heeft een mooi schub-, of bloemachtig reliëf. Hij (ofzij) is lichtroze van kleur.

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Vintage dik glazen schaal met kopjes - oranje

Mooie set glaswerk bestaande uit een oranje dikglazen schaal met 6 bijpassende kopjes. De set heeft een prachtige intense kleur oranje. Helaas is een van de voetjes van de schaal licht beschadigd (zie foto's). Niets wat je ziet wanneer je hem neer zet, maar als je het weet een beetje jammer zeg maar. De rest van het glaswerk is in puike staat. Leuke set...

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Herdenkingsfles 10 jaar bevrijding

Mooi flesje, uitgegeven als herdenkingsflesje voor 10 jaar bevrijding. Het flesje is in uitstekende staat, zowel qua glas als qua print. Een leuk collectors-item voor de liefhebber/verzamelaar.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Mooie dikglazen fruitschaal - zalmroze

Mooie vintage fruitschaal gemaakt van geperst glas en in hele goede staat. Het dingetje heeft een zalmroze kleur (mooi zacht) Een leuk dingetje voor je fruit, maar ook voor een sleutelbosje of losse munten.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Set (10) diverse oude apothekersflessen en -potten

Decoratief setje (10) apothekerspotten in verschillende soorten en maten. Een leuk setje om in de keuken of in een kast te plaatsen. Gezien de onduidelijke historie raden we af om ze in gebruik te nemen voor opslag van voedingswaren (kruiden ofzo).  De set wordt als geheel aangeboden.

Prijs € 37,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Willem Heessen glasservies 'Aruba' voor Leerdam -1966 (45 delen)

Mooi en bijzonder uitgebreid glasservies van Willem Heessen met het ontwerp 'Aruba' (uit 1966) voor Glasfabriek Royal Leerdam. De glazen zijn handgeblazen.  Een uitgebreid setje van 45 delen verdeeld over 6 verschillende soorten glazen; een mooi begin (of slotstuk) voor een verzameling.

Prijs € 100,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Vintage glaswerk - glaasjes en schaaltje - groen

Mooi setje glaswerk bestaande uit 3 glaasjes en een hapjesschaaltje. Het setje is in goede staat zowel praktisch te gebruiken als sierlijk.  Let op: was aub het vintage glaswerk op een vintage manier af (metde hand dus) om eventuele vaatwas-slijtage te voorkomen.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Bijzonder sfeervolle groene glazen kandelaar - Italy VE A

Heel bijzondere kandelaar, gemaakt in Italië (gemerkt met VE A, made in Italy). De kandelaar bestaat uit twee glazen delen en heeft een sierlijk profiel. In het donker werpt de kandelaar een prachtige schaduw op de muur; heel sfeervol! De kandelaar is in prima staat en een mooi alternatief voor de kaarsrestjes van afgelopen kerst :)

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook