Glaswerk

Glaswerk

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie ambachtelijk geblazen vaas / glas

Of je hem wilt gebruiken voor een boeketje bloemen, of voor de grote dorst; dat laten we aan jouw fantasie over. Wij vinden hem in ieder geval erg leuk/mooi en knap (hand- of mond-) gemaakt. Het glas heeft hierdoor een prachtige blaasstructuur in het glaswerk en af en toe een bubbel. Sierlijk op z'n minst.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie glazen vintage fruitschaal - lichtroze

Leuk ter decoratie, of als werkschaal voor sleutels en kleingeld, maar je mag er natuurlijk ook fruit, of gebak op leggen. Eigenlijk best wel multi-functioneel zo'n mooie vintage glazen schaal.  De schaal is in prima conditie en heeft een mooi schub-, of bloemachtig reliëf. Hij (ofzij) is lichtroze van kleur.

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Vintage dik glazen schaal met kopjes - oranje

Mooie set glaswerk bestaande uit een oranje dikglazen schaal met 6 bijpassende kopjes. De set heeft een prachtige intense kleur oranje. Helaas is een van de voetjes van de schaal licht beschadigd (zie foto's). Niets wat je ziet wanneer je hem neer zet, maar als je het weet een beetje jammer zeg maar. De rest van het glaswerk is in puike staat. Leuke set...

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Vintage glaswerk - glaasjes en schaaltje - groen

Mooi setje glaswerk bestaande uit 3 glaasjes en een hapjesschaaltje. Het setje is in goede staat zowel praktisch te gebruiken als sierlijk.  Let op: was aub het vintage glaswerk op een vintage manier af (metde hand dus) om eventuele vaatwas-slijtage te voorkomen.

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Bijzonder sfeervolle groene glazen kandelaar - Italy VE A

Heel bijzondere kandelaar, gemaakt in Italië (gemerkt met VE A, made in Italy). De kandelaar bestaat uit twee glazen delen en heeft een sierlijk profiel. In het donker werpt de kandelaar een prachtige schaduw op de muur; heel sfeervol! De kandelaar is in prima staat en een mooi alternatief voor de kaarsrestjes van afgelopen kerst :)

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Rudolf Jurnikl glazen kom voor Rosice, Sklo Union. 1962 model 1045

Hele mooie glazen kom ontworpen door Rudolf Jurnikl voor Rosice, Skol Union. De kom is in het geel (met tikje groen) uitgevoerd en heeft een hele mooie dynamische vorm.  Vanuit meerdere invalshoeken ziet hij er anders uit.  De kom is in prima staat, met slechts minimale gebruikssporen. Een prachtexemplaar voor op tafel!

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie mondgeblazen amber kom - trio - Tsjechisch

Bijzondere en mooie amberkleurige trio kom, vermoedelijk van Tsjechische komaf (ongemerkt). De kom heeft 3 compartimenten die in het glas geblazen zijn, wat voor een mooie gelaagdheid zorgt wanneer het licht er door schijnt. Prachtig als sierobject, of het te gebruiken voor iets delicatere zaken (om krassen te voorkomen natuurlijk). De kom is in prima...

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VERKOCHT

Prachtige vintage glazen schalen - blauw met afzet

Hele mooie blauwe glazen schalen met oren en op de rand afgezet met metaal (tin/zilver?; wij weten het niet precies). We vermoeden dat het glas uit de jaren '50/'60 stamt.De schaaltjes zijn nog prima in orde, met alleen lichte slijt-sporen op/rond de oren. 

Meer
Op voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Willem Heesen glasservies 'Aruba' voor Leerdam -1966 (45 delen)

Mooi en bijzonder uitgebreid glasservies van Willem Heessen met het ontwerp 'Aruba' (uit 1966) voor Glasfabriek Royal Leerdam. De glazen zijn handgeblazen.  Een uitgebreid setje van 45 delen verdeeld over 6 verschillende soorten glazen; een mooi begin (of slotstuk) voor een verzameling.

Prijs € 75,00 Normale prijs € 100,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook