Glaswerk

Glaswerk

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie ambachtelijk geblazen vaas / glas

Of je hem wilt gebruiken voor een boeketje bloemen, of voor de grote dorst; dat laten we aan jouw fantasie over. Wij vinden hem in ieder geval erg leuk/mooi en knap (hand- of mond-) gemaakt. Het glas heeft hierdoor een prachtige blaasstructuur in het glaswerk en af en toe een bubbel. Sierlijk op z'n minst.
Prijs € 17,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie glazen vintage fruitschaal - lichtroze

Leuk ter decoratie, of als werkschaal voor sleutels en kleingeld, maar je mag er natuurlijk ook fruit, of gebak op leggen. Eigenlijk best wel multi-functioneel zo'n mooie vintage glazen schaal.  De schaal is in prima conditie en heeft een mooi schub-, of bloemachtig reliëf. Hij (ofzij) is lichtroze van kleur.
Prijs € 15,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Vintage glaswerk - glaasjes en schaaltje - groen

Mooi setje glaswerk bestaande uit 3 glaasjes en een hapjesschaaltje. Het setje is in goede staat zowel praktisch te gebruiken als sierlijk.  Let op: was aub het vintage glaswerk op een vintage manier af (metde hand dus) om eventuele vaatwas-slijtage te voorkomen.
Prijs € 17,50
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Rudolf Jurnikl glazen kom voor Rosice, Sklo Union. 1962 model 1045

Hele mooie glazen kom ontworpen door Rudolf Jurnikl voor Rosice, Skol Union. De kom is in het geel (met tikje groen) uitgevoerd en heeft een hele mooie dynamische vorm.  Vanuit meerdere invalshoeken ziet hij er anders uit.  De kom is in prima staat, met slechts minimale gebruikssporen. Een prachtexemplaar voor op tafel!
Prijs € 35,00
Meer
Laatste items in voorraad

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie mondgeblazen amber kom - trio - Tsjechisch

Bijzondere en mooie amberkleurige trio kom, vermoedelijk van Tsjechische komaf (ongemerkt). De kom heeft 3 compartimenten die in het glas geblazen zijn, wat voor een mooie gelaagdheid zorgt wanneer het licht er door schijnt. Prachtig als sierobject, of het te gebruiken voor iets delicatere zaken (om krassen te voorkomen natuurlijk). De kom is in prima...
Prijs € 25,00
Meer
Laatste items in voorraad

Volg ons op Facebook