• Nieuw

Mooie Suzuki Melodion Study 25

VF-ZW-5

Mooi vintage blaasinstrument in koffer met mondstukken.  Het apparaat is in goed werkende staat en heeft slechts lichte gebruikssporen. Beide mondstukken zijn schoon, klemmen nog vast en zijn winddicht. Een leuk instrument voor de liefhebber.

€ 30,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-5

Datasheet

Periode
70s/80s
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
11 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: VF-ZW-S

Technofix 318 - Sport-Trainer - Schietspel - heel mooi

Technofix, Western Germany - Lengte 80 cm - Blikken Sport Trainer Mystery Shooting Gallery No.318 met mechaniek, jaren 60. Het spel (de schieter zelf) is in heel goede staat (amper tot geen gebruikssporen) en werkt. De doos heeft z'n werk gedaan. Het spel heeft een par gebruikte schietschijfjes. Prachtig dingetje voor de liefhebber/verzamelaar.

Prijs € 75,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Mickey Mouse stapelspel - Walt Disney Productions

Leuk oud stapelspel van Walt Disney Productions (60s70s) met een ouderwets, gevormde Mickey Mouse (toen hij nog slank was). Het spel is in uitstekende staat. Hij is kleurvast en heeft amper beschadigingen. En da's best bijzonder voor een stukje peuterspeelgoed van deze leeftijd! Een echt collectors item!

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

FEUDAL - vintage veroveringsspel - 1968 3M

Mooie doos met een soort schaakspel, wat je kunt spelen met 2-6 spelers. Het spel is compleet en in goede staat, inclusief alle spelboekjes/uitleg. Het spel is geproduceerd door 3M, vanaf 1968. Leuk voor een analoge game-avond!

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Vintage Single Bar Exercise wind-up toy. Eat this Epke

Prachtig opwindspeeltje uit de eind 70-er, begin 80-er jaren, gemaakt van metaal met kunststof (poppetje) in originele doos. Het speeltje is in uitzonderlijk goede staat, de doos heel, maar licht verbogen. Eenmaal uit de doos vouw je het speeltje uit, wind je het op en dan... eat this Epke ;)

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Homas spelen - Wild knikkerspel

Mooi origineel knikkerspel van Homas, welke nog werkt, maar het best ter decoratie kan worden gebruikt. Het spel heeft wat 'wear', wat inhoudt dat de verf links en rechts wat los komt. Hoe meer je het spel bespeelt, hoe minder verf er dus overblijft. En juist met die leuk gekleurde verf komt het 'Wild' thema erg leuk tot z'n recht. Het spel is ongeveer 49...

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Sonic Control Racing Car - F1 model

Leuk speeldingetje uit de beginjaren '80. De auto laat zich op afstand besturen door geluid (de klik-afstandsbediening). De auto is in prachtige staat en zit in z'n originele verpakking. Hij mist alleen 1 uitlaat (links). Het apparaatje is getest; hij werkt, maar wij krijgen hem niet de bocht om :) Leuk voor de liefhebber!

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Mooie Hodura F-16 II verstelbare rolschaatsen - gesmeerd

Ze rollen weer heerlijk, deze kwaliteits rolschaatsen uit de jaren '50. Deze schaatsjes hebben wel wat te verduren gehad, maar zijn zijn na de grote beurt die ze gehad hebben weer erg goed bruikbaar. Alle metalen onderdelen zijn uitgebreid behandeld (gereinigd en gesmeerd), waardoor ze weer jare mee kunnen. De leren delen zijn binnenkort aan vervanging...

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Leuk vintage knikkerspel - circus thema

Erg leuk knikkerspel in hele goede vintage staat, met een afbeeldingen van oa een vrolijk clowntjes die de knikkerballetjes proberen te beheersen. Aan jou de schone taak om het balletje in het juiste houdertje te krijgen. Leuk voor de verzamelaar, maar ook voor de kinderkamer.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Mooie blikken race auto - Jwax Speed racing team - Made in Japan

Erg leuk blikken autootje (volgens bronnen geproduceerd in de jaren '60) compleet en in aardig goede staat. De wielen en het motorwerkje draaien nog goed en alle kunststof componenten zitten er nog aan/op. De lak laat links en rechts een beetje zien dat de auto op leeftijd is. Heel leuk collectors item.

Prijs € 50,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Mooi vintage Yonex B-9100 badmintonracket

In 1973 gelanceerd, gemaakt door Yonex en een zeldzame badmintonklassieker met z'n houten frame en roestvrijstalen stok. Een verfijnde combinatie, waar je met genot mee kon spelen. En heel eigenlijk kan dat nog steeds; je zult versteld staan van hoe het nog in de hand ligt. Het racket is in goede staat (wel wat sporen van gebruik) en heeft (zo lijkt) nog...

Prijs € 125,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook