• Nieuw

Mooie vintage ventilator - Taurus 574

VF-ZW-S

Mooie en goed werkende ventilator van vintage Spaanse komaf. Het dingetje heeft twee standen (snel en heel snel) en maakt wel een beetje geluid, dus voor de lichte slaper niet een dingetje om naast bed te zetten. Naast een prachtig ontwerp ook een prima dingetje voor een beetje extra ventilatie.

€ 40,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-S
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: VF-ZW-S

Mooie Olimpic Mistral tafelventilator - milano

Mooie tafelventilator uit Milaan (IT) in mooie wit-rode uitvoering. Deze 'ventilatore oscillante' doet z'n naam eer aan, want blaast alleen heen en weer en doet dat goed. Een onmisbare luxe tijdens de steeds warmer wordende zomers. De staat van het apparaat is goed (zowel optisch als draaiend).

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Heel mooi vintage Rio Tiel dienblad

Mooi dienblad in hele goede staat, gemaakt door tingieter Rio uit Tiel.Het blad is gemaakt van hout en de rand is gemaakt van tin.  De bodem is voorzien van extra voetjes, opdat hij zomooi blijft als hij is (en de ondergrond geen schade toedoet).

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Leuke vintage lectuurbak - draadstaal en stof

Leuk lectuurbakje gemaakt van verchroomd staal, houten handvat en geblokt stoffen kleedje. Een hele leuke combinatie, waar de tijd weliswaar wat grip op gekregen heeft. Het chroom is ondertussen een beetje aangetast door oxidatie en het stofje vertoont wat slijtageplekken, maar het misstaat het bakje niet. Het dingetje is wel helemaal behandeld en...

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5-TM

Mooie Itho FS-7 tafel ventilator - verwarming

Mooie en goed werkende tafelventilatorverwarming van Itho met typenummer FS-7. Het dingetje zit nog goed in z'n witte lak en heeft een prachtig 'vliegende schotel' uiterlijk en staat op 3 pootjes. De bedieningsknopjes zitten bovenop de ventilator en missen alleen het indicatie-afdek-kapje (enig minpuntje). Prima dingetje nog!

Prijs € 45,00 Normale prijs € 55,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S-PM

Mooie zwarte kolenkit - leuk als paraplubak

In het verleden gebruikt om kolen te scheppen. Deze bakken hebben daarna vaak op zolder gestaan om daarna naar beneden gehaald te worden om gebruikt te worden als paraplubak. Je komt ze tegenwoordig ook wel eens tegen op kinderkamers, om de zwaarden (of lightsabers) van kindlief te herbergen.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Set (10) diverse oude apothekersflessen en -potten

Decoratief setje (10) apothekerspotten in verschillende soorten en maten. Een leuk setje om in de keuken of in een kast te plaatsen. Gezien de onduidelijke historie raden we af om ze in gebruik te nemen voor opslag van voedingswaren (kruiden ofzo).  De set wordt als geheel aangeboden.

Prijs € 37,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-1

Heel mooi MaCousette naaimachientje - blauw

Bedoeld voor kinderhandjes of gewoon voor een volwassene die kleine stukjes wil naaien? Wat het ook is, deze MaCousette naaimachine is in prachtige staat en werkt helemaal naar behoren. Het apparaat wordt geleverd met werkende batterij, zodat je hem meteen kunt gebruiken. Maar je kunt hem ook gebruiken ter decoratie, want het is gewoon een prachtig...

Prijs € 30,00 Normale prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S-PM

Bijzonder oude antieke voetstoof

Best bijzonder; de meeste van deze dingen zijn de afgelopen decennia verdwenen, want heel mooi om te zien zijn ze niet. Deze antieke voetstoof is gemaakt van hout en metaal. Van binnen zit een metalen vloertje waar een metalen bakje op geplaatst is. In dat bakje deed je vroeger je gloeiende kooltjes. Deze verwarmden de massieve metalen topplaat (best zwaar).

Prijs € 15,00
Meer
Verkocht

Referentie: VF-ZW-5-PM

Leuke oude lectuur houder

Uit grootmoeders tijd en bedoeld om grootmoeders couranten en dagbladen in te kunnen ordenen. Het dingetje is in goede staat en kan nog jaren mee. Een leuk decoratief item voor een jaren '30 huis.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S-PM

Grote oude geemailleerde teil

Leuk en decoratief, vooral in de tuin bijvoorbeeld. Deze grote emaille teil kon je vroeger vinden in de keuken (of washok als dat aanwezig was), of werd gebruikt om de kinderen in te boenen. Het zou nu goed kunnen dienen als plantenbak, maar met enige creativiteit kun je er ook je was in vervoeren. Hij heeft wat gebruikssporen, maar gezien z'n leeftijd is...

Prijs € 15,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S-PM

Kurz Tiel Holland - tinnen fruitschaal

Mooie fruitschaal van Kurz Tiel Holland (50s/60s) in goede staat. De schaal is uitgevoerd met pauwen-poten en licht gewelfd decor.  Leuk voor het meer klassieke gevoel en prima nog voor je fruit of als muntenbakje. 

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Mooie verzilverde (Art-Deco) kandelaar

Mooie stevige verzilverde kandelaar in Art-Deco (achtige) stijl. De kandelaar is in goede staat (lichte gebruikssporen) en ziet er prachtig uit. Een mooi dingetje voor op tafel bij een gezellig diner.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S-PM

Decoratieve antieke kolenbak

mooie decoratieve antieke kolenbak, welke je ook prima voor hout kunt gebruiken. De bak heeft wel wat sporen van gebruik en is goed op leeftijd, maar het decoratieve beslag en het feit dat hij z'n originele schepje nog heeft maken dat helemaal goed.  Goed te gebruiken voor hout of pellets.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-S

Oude Heybroek Zelander tafelventilator - metaal

Coole metalen Heybroek Zelander (nu Technische Unie) tafelventilator in werkende staat. Deze ventilator heeft een levenlang in een bakkerij gestaan, is compleet gereinigd en nagelopen en kan weer prima dienst doen als koelhouder komend zomerseizoen. Klein dingetje: de bladen kunnen soms een klein zetje gebruiken om op gang te komen, waarna hij prima...

Prijs € 80,00 Normale prijs € 95,00
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-5

Bijzonder sfeervolle groene glazen kandelaar - Italy VE A

Heel bijzondere kandelaar, gemaakt in Italië (gemerkt met VE A, made in Italy). De kandelaar bestaat uit twee glazen delen en heeft een sierlijk profiel. In het donker werpt de kandelaar een prachtige schaduw op de muur; heel sfeervol! De kandelaar is in prima staat en een mooi alternatief voor de kaarsrestjes van afgelopen kerst :)

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook