• Nieuw

Prachtig dubbel wandlampje - chroom, glas, fineer

VF-ZW-4

Heel mooi en stevig vintage wandlampje met twee stevige glazen kelkjes, metalen frame en hout fineer. Het lampje is in mooie vintage staat, met links en rechts lichte gebruikssporen en hele mooie looks. 

Mooi lampje voor in de hal/gang of aan een korte wand in de woonkamer.

€ 40,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-4

Datasheet

Periode
50s/60s
Materiaal
Hout, Metaal, Glas
Kleur
Hout, Metaal
16 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk vintage "Eyeball" tafellampje

Mooi vintage tafellampje in intens gele kleur, witte reflector en chromen beugel. Het lampje kan zowel op tafel als aan de wand gemonteerd worden.Het lampje heeft leeftijdsadequate gebruikssporen (zie foto's), maar straalt nog met veel plezier z'n mooie ontwerp de kamer in. Leuk lampje voor erbij op tafel, of op bureau.

Prijs € 60,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Prachtig Hiemstra-Evolux wandlampje

Mooi Hiemstra Evolux wandlampje uit de jaren '60. Het lampje is gemaakt van metaal, met teak houten elementen. Een echte klassieker. Het lampje heeft wat licht herstelwerk gehad: 1 schroefje is vervangen (linkerzijde op foto's) en het trekkoordje is vernieuwd. Het lampje kan daarmee weer jaren dienen aan de wand van een designliefhebber, want voor...

Prijs € 85,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage wandlampje (geschilderd)

Mooi vintage wandlampje gemaakt van hout (wandplaatje), metaal (arm) en glas (kelkje). Het hout en de lamphouder zijn ooit netjes licht geel geschilderd. Normaal nemen we alleen origineel op in ons assortiment, maar deze vonden we zo leuk, dat we het toch wilden aanbieden (bij deze). Leuk lampje voor iedere ruimte.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke vintage design wandspots

Mooie strakke set design wandspots (wandlamp) in prima vintage staat (lak en chroom zijn nog mooi). De lampen zijn individueel is te bedienen met een wisselschakelaar op de wandplaat.  Een mooie strakke lamp die erg leuk kan staan aan een strakke wand of onder een schilderij of langs een plant.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtige zeldzame vintage design schaarlamp (hala)

Prachtig en zeldzaam model schaarlamp in mooie vintage staat. De lamp heeft links en rechts wat leeftijdsadequate 'wear', hetgeen hem niet misstaat. De lamp wordt toegeschreven aan hala Zeist. We herkennen deze uitvoering echter niet als zodanig. Maar dat het een leuke lamp is en een zeldzame uitvoering is zeker. 

Prijs € 120,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage wandlampje met 2 kelkjes

Leuk vintage wandlampje op een gebogen metalen wandplaatje en twee bloem-knop vormige handbeschilderde kelkjes gemaakt van glas. Het lampje is in prima conditie en eenvoudig op te hangen met een schroefje of aan een haakje. Leuk voor op verschillende plekken in huis.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi hala Zeist wandlampje - Zwart, Alu

Mooi wandlampje van hala Zeist in strakke kleurstelling. Het lampje heeft op het kapje wat lichte gebruikssporen, maar ziet er nog best mooi uit. Met z'n zwarte wandplaatje en geborsteld aluminium kapje een mooie strakke verschijning voor in de woon-of werkkamer, maar hij zal in een lichte hal of gang ook niet misstaan. Zie de foto's voor afmetingen.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooie Philips Coolbeam - aluminium - design spot

Hele mooie designspot van Philips, geheel uitgevoerd in aluminium kleur. De lamp kenmerkt zicht door de grote reflector met zwarte rand. De lamp heeft wat leeftijds-adequate sporen links en rechts (zie foto's) en heeft een klein beetje speling op het scharnier. Dat hoeft geen probleem te zijn wanneer de lamp eenmaal is gemonteerd.Mooie, stoere lamp voor...

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Prachtige vintage design tafellampjes - Eichler

Hele mooie design tafellampjes van het duitse Eichler. De lampjes zijn in prima staat, met lichte (leeftijds adequate) sporen van gebruik. De lampjes zijn geheel vervaardigd van metaal en kunnen zowel op tafel als aan de muur. De lampjes zijn te bedienen met een knopje op de plaat.  De combinatie van materiaal en kleur levert een stijlvol speels lampje...

Prijs € 45,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Heel mooi vintage wandlampje - messing

Heel mooi wandlampje (rondo-stijl) met kunststof basis en bekapping Het lampje is in mooie staat en heeft los van een beetje wear geen beschadigingen.  Mooi dingetje voor boven een smak bureau of als bedlampje.

Prijs € 30,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke Philips NWS 98 design spot

Leuke strakke design spot van Philips met typenummer MWS 98. De spot is in heel goede staat en gemaakt van kunststof en metaal (witte deel; aluminium).Mooi lampje om gericht een object of plant uit te lichten.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk vintage Japans tafellampje - wit

Bijzonder vintage tafellampje uit Japan in mooie vintage staat. Het lampje heeft wel wat gebruikssporen (zie foto's; aan de nek en voet), maar deze misstaan de lamp niet. Hij is in twee standen aan en uit te zetten wat een sterke en een iets zwakkere lichtstraal oplevert.  Een mooi elegant lampje voor op de werkplek.

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi strak vintage wandlampje

Leuk strak design wandlampje in goudbruine kleur en mooi vormgegeven. Het lampje is in ok vintage staat. Wanneer je de spot wilt richten merk je dat het kapje lichtjes meebeweegt. Het houdertje heeft wat wear op het chroom. Maar daar merk je weinig aan als je hem ophangt Al met al wel een erg leuk lampje in een minder voorkomend design. Een leuke occasion...

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook