• Nieuw

Leuk Bauhaus vintage wandlampje - Aqua Signal

VF-ZW-4

Vintage wandlamp uit de jaren 50, geproduceerd door Aqua signal, Ahlemann & Schlatter, Germany in Bauhaus stijl.

Het lampje is gemaakt van metaal en kunststof en in prima vintage staat (lichte gebruikssporen). 

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-4

Datasheet

Periode
50s/60s
Materiaal
Kunststof, Metaal
Kleur
Bruin, Metaal
16 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Prachtig Hiemstra-Evolux wandlampje

Mooi Hiemstra Evolux wandlampje uit de jaren '60. Het lampje is gemaakt van metaal, met teak houten elementen. Een echte klassieker. Het lampje heeft wat licht herstelwerk gehad: 1 schroefje is vervangen (linkerzijde op foto's) en het trekkoordje is vernieuwd. Het lampje kan daarmee weer jaren dienen aan de wand van een designliefhebber, want voor...

Prijs € 85,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk vintage wandlampje

Mooi karakteristiek wandlampje met glazen potje en houten wandplaatje. Het lampje ziet er nog goed uit, maar heeft een paar puntjes van aandacht. Het snoertje is halverwege gekleurd en het glaasje heeft een minimaal barstje op een onzichtbare plek. Beide geen punten om je heel veel zorgen over te maken, maar het vermelden waard. Om deze reden hebben we...

Prijs € 22,50 Normale prijs € 35,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooie Lita metalen design klemspot - 70s

Mooi en bijzonder klemlampje van het franse Lita. Het lampje is gemaakt van dik metaal en in goede staat. Uiteraard heeft de lak lichte sporen van leeftijd. Het lampje doet wat het moet doen; het klemt stevig en doet het zonder morren. Een fijn lampje voor aan een plank, boekenkast of beeldscherm. Prima bijschijnertje dus.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage eye-ball lampje - chroom

Mooi vintage eye-ball tafellampje in chromen uitvoering op zwart-witte voet. Het lampje is in prima vintage staat, hoewel de reflector een beetje last heeft van zonnebrand zeg maar.  Het lampje doet het verder prima, zowel optisch als technisch en is zowel op tafel te zetten als aan de muur te bevestigen.  Het lampje is het mooist met een leuke...

Prijs € 50,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk klein design wandlampje

Heel leuk en klein vintage wandlampje. Klein en fijn met wat wear, maar hele leuke looks! Een heel leuk lampje voor boven een leesstoel, of op een werkkamer. Het lampje is aan een klemmetje op te hangen en te bedienen met een schakelaar.  Leuk dingetje voor de liefhebber!

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk vintage Japans tafellampje - wit

Bijzonder vintage tafellampje uit Japan in mooie vintage staat. Het lampje heeft wel wat gebruikssporen (zie foto's; aan de nek en voet), maar deze misstaan de lamp niet. Hij is in twee standen aan en uit te zetten wat een sterke en een iets zwakkere lichtstraal oplevert.  Een mooi elegant lampje voor op de werkplek.

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk oud wandlampje met kunststof schaaltje

Leuk oud wandlampje gemaakt van een metalen ophanging en armatuur en een kunststof kapje, welke een mooi zacht indirect licht oplevert. Het lampje heeft hele lichte spatjes op het kapje, maar da's eigenlijk alles wat ertoe doet. Het lampje is aan en uit te schakelen met een trekkoordje met bolletje.  Sfeervol lampje!

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage wandlampje (geschilderd)

Mooi vintage wandlampje gemaakt van hout (wandplaatje), metaal (arm) en glas (kelkje). Het hout en de lamphouder zijn ooit netjes licht geel geschilderd. Normaal nemen we alleen origineel op in ons assortiment, maar deze vonden we zo leuk, dat we het toch wilden aanbieden (bij deze). Leuk lampje voor iedere ruimte.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk dubbel vintage wandlampje

Leuk dubbel wandlampje, gemaakt van een metalen frame met glazen kapjes. Het metaal heeft een kunststof hout-fineer. Het chroom is links en rechts een beetje verweerd, maar dat doet niet af aan de uitstraling van het lampje. De glazen potjes hebben een speels reliëf en lichte kleur-schakering. Een leuk lampje voor erbij!

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Prachtig dubbel wandlampje - chroom, glas, fineer

Heel mooi en stevig vintage wandlampje met twee stevige glazen kelkjes, metalen frame en hout fineer. Het lampje is in mooie vintage staat, met links en rechts lichte gebruikssporen en hele mooie looks.  Mooi lampje voor in de hal/gang of aan een korte wand in de woonkamer.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk hala Zeist wandlampje

Leuk vintage wandlampje van hala Zeist in het kenmerkende zwart-metalen uitvoering.  Het lampje heeft aan 1 zijde (rechts, voor de kijkers links) wat gebruikssporen, maar is verder nog origineel en stijlvol.  Leuk lampje voor werkkamer bijvoorbeeld.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi hala Zeist wandlampje - Zwart, Alu

Mooi wandlampje van hala Zeist in strakke kleurstelling. Het lampje heeft op het kapje wat lichte gebruikssporen, maar ziet er nog best mooi uit. Met z'n zwarte wandplaatje en geborsteld aluminium kapje een mooie strakke verschijning voor in de woon-of werkkamer, maar hij zal in een lichte hal of gang ook niet misstaan. Zie de foto's voor afmetingen.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook