• Nieuw

Leuk vintage wandlampje - glas, metaal, hout

VF-TJ-2

Leuk vintage wandlampje met afgesloten glazen postje op een verchroomde steel en houten wandplaatje. Het lampje geeft een mooi helder-diffuus licht (ja dat kan :) waarbij de structuur van het glas heldere schittering veroorzaakt welke snel vervaagt in een een soort corona. Beter kunnen we het niet omschrijven.

Een prachtig lampje om een niet al te grote ruimte (of hoekje) te voorzien van sfeerverlichting.

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-TJ-2

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Glas, Hout, Metaal
Kleur
Glas, Hout, Metaal
16 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooie Lita metalen design klemspot - 70s

Mooi en bijzonder klemlampje van het franse Lita. Het lampje is gemaakt van dik metaal en in goede staat. Uiteraard heeft de lak lichte sporen van leeftijd. Het lampje doet wat het moet doen; het klemt stevig en doet het zonder morren. Een fijn lampje voor aan een plank, boekenkast of beeldscherm. Prima bijschijnertje dus.

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

J. Hoogervorst voor Anvia design wandlamp

Mooie, strakke mid century design wandlamp uitgegeven door Anvia Almelo en ontworpen door J. Hoogervorst ('60s). De lamp is in heel goede vintage staat met minimale sporen van gebruik. Het aluminium is afgelakt in beige-bruin-witte kleurstelling en geeft door z'n bijzondere vorm een mooi lichteffect. Deze lampjes zijn wat minder veelvuldig uitgebracht...

Prijs € 67,50
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi strak vintage wandlampje

Leuk strak design wandlampje in goudbruine kleur en mooi vormgegeven. Het lampje is in ok vintage staat. Wanneer je de spot wilt richten merk je dat het kapje lichtjes meebeweegt. Het houdertje heeft wat wear op het chroom. Maar daar merk je weinig aan als je hem ophangt Al met al wel een erg leuk lampje in een minder voorkomend design. Een leuke occasion...

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Prachtige zeldzame vintage design schaarlamp (hala)

Prachtig en zeldzaam model schaarlamp in mooie vintage staat. De lamp heeft links en rechts wat leeftijdsadequate 'wear', hetgeen hem niet misstaat. De lamp wordt toegeschreven aan hala Zeist. We herkennen deze uitvoering echter niet als zodanig. Maar dat het een leuke lamp is en een zeldzame uitvoering is zeker. 

Prijs € 120,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Vintage wandlampje - palissander, chroom en melkglas

Heel mooi strak wandlampje gemaakt van palissander en chroom en met een leuk (handbeschilderd) melkglazen kapje. Het lampje is in prima staat en heeft slechts lichte wear (sporen van leeftijd).  Een bijzonder lampje voor een bijzondere plek aan de muur.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Mooi vintage wandlampje (geschilderd)

Mooi vintage wandlampje gemaakt van hout (wandplaatje), metaal (arm) en glas (kelkje). Het hout en de lamphouder zijn ooit netjes licht geel geschilderd. Normaal nemen we alleen origineel op in ons assortiment, maar deze vonden we zo leuk, dat we het toch wilden aanbieden (bij deze). Leuk lampje voor iedere ruimte.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Strakke vintage design wandspots

Mooie strakke set design wandspots (wandlamp) in prima vintage staat (lak en chroom zijn nog mooi). De lampen zijn individueel is te bedienen met een wisselschakelaar op de wandplaat.  Een mooie strakke lamp die erg leuk kan staan aan een strakke wand of onder een schilderij of langs een plant.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-TJ-2

Mooi hala Zeist wandlampje - groen wit

Heel mooi Hala Zeist lampje in goede vintage staat. Het lampje is geheel vervaardigd uit metaal en heeft nog een mooie helder groene kleur. Gecombineerd met het wit en metaal maakt dit een fris lampje voor aan de muur. Erg leuk in de iets strakkere gang of hal, maar misstaat ook niet in werk- of eetkamer. Op een mooie strakke witte muur bijvoorbeeld.

Prijs € 37,50
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Hele mooie dubbele "eyeball" wandlamp - oranje

Prachtige dubbele "eyeball" wandlamp in diep oranje kleur. De lamp is in prima vintage conditie, met links en rechts een paar lichte leeftijdsplekjes. De lamp is voorzien van een aantal nieuwe onderdelen en heeft een adoptie-wandplaatje, waardoor hij weer stevig en prima te gebruiken is.  De lamp heeft een wisselschakelaar, waardoor je zowel beide lampen...

Prijs € 90,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Hele mooie vintage design wandlamp

Bijzonder mooie design wandlamp in heel mooie vintage staat. De lamp is volledig opnieuw besnoerd en voorzien van een nieuwe schakelaar (met lichtgevend knopje). 

Prijs € 75,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk dubbel vintage wandlampje

Leuk dubbel wandlampje, gemaakt van een metalen frame met glazen kapjes. Het metaal heeft een kunststof hout-fineer. Het chroom is links en rechts een beetje verweerd, maar dat doet niet af aan de uitstraling van het lampje. De glazen potjes hebben een speels reliëf en lichte kleur-schakering. Een leuk lampje voor erbij!

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-4

Leuk Bauhaus vintage wandlampje - Aqua Signal

Vintage wandlamp uit de jaren 50, geproduceerd door Aqua signal, Ahlemann & Schlatter, Germany in Bauhaus stijl. Het lampje is gemaakt van metaal en kunststof en in prima vintage staat (lichte gebruikssporen). 

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Vintage hala Zeist klemlampje - groen-wit

Prachtig hala klemlampje in hele goede kleur (prachtig groen, gecombineerd met strak wit) met een nog strakke klem en voorzien van goed snoer met schakelaar.  De lamp heeft slechts lichte gebruikssporen, welke hem niet misstaan op de prachtig glimmende (ongepoetst en originele) lak. Dit lampje is een prachtige toevoeging en klemt eenvoudig aan kast, tafel...

Prijs € 45,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Stoere mosterdkleurige hala Zeist architectenlamp

Originele hala Zeist architecten-lamp in prachtige mosterdkleur, met originele wandbeugel. Dit is een echte laatste-kans-lamp (is de prijs op afgestemd), dat moet gezegd; hij is links en rechts gerepareerd (zie foto's; vooral rond de kap), maar doet het prima en ziet er door z'n omvang en kleur nog prachtig uit! De lange arm, de grote kap en aanwezige...

Prijs € 50,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook