Keramiek

Keramiek

Er zijn 51 producten.

Item 1-12 van 51 in totaal item(s)
Actieve filters

Hannie Mein tafelklokje in keramiek

Dat Hannie meer verstand had van mooie keramiek maken dan van klokken bakken moge duidelijk zijn. Maar dar ze gebruiks-techniek prachtig kan integreren in haar keramieken baksels is ook overduidelijk. Want hou ervan of niet, dit klokje is verdraaid goed gemaakt.

Prijs € 47,50
Meer
Beschikbaar

Referentie: VF-ZW-6

Mooie Westraven Utrecht H17-5 kandelaars

Mooie kandelaars in prima conditie, gemerkt Westraven Utrecht 17-5. De kandelaars hebben een mooi decor van ruw keramiek, gecombineerd met wit geglazuurde sleuven. Herkenbaar en mooi! (we hebben meerdere op voorraad)

Prijs € 12,50
Meer
Beschikbaar

Leuk Scheurich vaasje - 590-10

Leuk vaasje van Scheurich voor een niet al te grote vintage toevoeging aan je keramiekverzameling (of voor in de vensterbank :).Het vaasje is in goede staat en heeft een mooie, intens blauwe kleur.

Prijs € 7,50
Meer
Beschikbaar

HOFRA Rotterdam vaasje - 2 +

Mooi vaasje van HOFRA Rotterdam, gemerkt met o.a. 2+, wat dat ook mag betekenen :) Het vaasje heeft een mooie heel licht groenige kleur en mooie combi-vorm met ronde voet en vierkante opening. 

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Flora Holland hapjes schaal - Tokyo

Mooie hapjesschaal van Flora Gouda Holland met Tokyo decor. De schaal is in hele goede staat (geen beschadigingen) en een nog mooi in tact glazuur. Mooie uitbreiding voor je verzameling of een decoratieve eye-catcher in je kamer.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook