Keramiek

Keramiek

Er zijn 61 producten.

Item 1-12 van 61 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie vintage W. GERMANY vaas - Scheurich 484-27

Mooie vintage fat lava vaas (Scheurich 484-27) in mooie kleurstelling met grof bloemmotief. De vaas is in heel goede staat en door de felrode kleur van de bloemen een vrolijke verschijning in huis. De vaas leent zich door deze kleuren ook goed voor de komende feestdagen. Leuk voor naast de kerstboom toch?

Prijs € 20,00 Normale prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Vintage sgraffito Sawa ESR vaas - 362 / 25

Mooie vaas/kruik van SAWA ESR (WGP uit Spanje) in hele goede staat (geen chips of barstjes) in een hout geverfd decor. De vaas is gemerkt 362 / 25 en heeft het merkstickertje nog op de nek zitten.

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6 - VERHUURD

Mooie Westraven Utrecht H17-5 kandelaars

Mooie kandelaars in prima conditie, gemerkt Westraven Utrecht 17-5. De kandelaars hebben een mooi decor van ruw keramiek, gecombineerd met wit geglazuurde sleuven. Herkenbaar en mooi! (we hebben meerdere op voorraad)

Prijs € 12,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuk Scheurich vaasje - 590-10

Leuk vaasje van Scheurich voor een niet al te grote vintage toevoeging aan je keramiekverzameling (of voor in de vensterbank :).Het vaasje is in goede staat en heeft een mooie, intens blauwe kleur.

Prijs € 7,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

HOFRA Rotterdam vaasje - 2 +

Mooi vaasje van HOFRA Rotterdam, gemerkt met o.a. 2+, wat dat ook mag betekenen :) Het vaasje heeft een mooie heel licht groenige kleur en mooie combi-vorm met ronde voet en vierkante opening. 

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Flora Holland hapjes schaal - Tokio

Mooie hapjesschaal van Flora Gouda Holland met Tokyo decor. De schaal is in hele goede staat (geen beschadigingen) en een nog mooi in tact glazuur. Mooie uitbreiding voor je verzameling of een decoratieve eye-catcher in je kamer.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie vintage Zaalberg Holland bloempot

Voor veel mensen is het voorjaar niet alleen tijd om de bloemetjes buiten te zetten, maar ook de plantjes die binnen staan van een ander potje met verse aarde te voorzien. Dit mooie potje van Zaalberg Holland heeft een beetje een 'stone-look' met gelazuurde verticale strepen. De pot is in goede staat, ongeveer 12,5 cm hoog en heeft een diameter van ca. 15...

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Prachtig vintage Kamini vaasje - design keramiek

Heel mooi en in top-staat verkerend slank vaasje van de pottenbakker Kamini uit Griekenland.  Het vaasje is zeer slank (lijkt wel een discus) en heeft een beetje het decor van een dwarsdoorsnede van een aardkloot. Prachtige in elkaar doorlopende lagen in mooie zandkleuren, gecombineerd met blauw. Een sierlijk stukje vintage design voor in de schouw of in...

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie Ruscha Keramik wandtegel / tablet

Mooie wandtegel of tablet van Russcha Keramik met bloemen decor. Het tablet zit nog goed in z'n glazuur en combineert intense kleuren met rustige aarde tinten. De bloemen zijn in reliëf aangebracht, wat het kleurgebruik extra accentueert. En dat levert een verrassende uitbeelding op, welke er in ieder licht weer een beetje anders uit ziet. Erg mooie...

Prijs € 40,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie caramel gekleurde Scherurich Jura 282-26

Mooie caramelkleurige Scheirich Jura vaas met nummer 282-26. Het nummer is door het glazuur opgegeten (of nooit goed doorgestempeld), maar hoogte en decor kloppen met vazen van deze serie en hoogte.  De vaas is in mooie staat en heeft een intense kleur.

Prijs € 24,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Fat lava WGP vaasje of kruikje

Leuk WGP fat lava vaasje of kruikje in goede staat in witte uitvoering met een grijs-zwarte lava laag. Het vaasje is in goede staat (geen cracks of chips) en met een mooie grove uitstraling.  De typeaanduiding is verstopt onder de lava-laag op de bodem. Het vaasje is ongeveer 20 cm hoog.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook