Keramiek

Keramiek

Er zijn 54 producten.

Item 1-12 van 54 in totaal item(s)
Actieve filters

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

HOFRA Rotterdam vaasje - 2 +

Mooi vaasje van HOFRA Rotterdam, gemerkt met o.a. 2+, wat dat ook mag betekenen :) Het vaasje heeft een mooie heel licht groenige kleur en mooie combi-vorm met ronde voet en vierkante opening. 

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Prachtig vintage Kamini vaasje - design keramiek

Heel mooi en in top-staat verkerend slank vaasje van de pottenbakker Kamini uit Griekenland.  Het vaasje is zeer slank (lijkt wel een discus) en heeft een beetje het decor van een dwarsdoorsnede van een aardkloot. Prachtige in elkaar doorlopende lagen in mooie zandkleuren, gecombineerd met blauw. Een sierlijk stukje vintage design voor in de schouw of in...

Prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie caramel gekleurde Scherurich Jura 282-26

Mooie caramelkleurige Scheirich Jura vaas met nummer 282-26. Het nummer is door het glazuur opgegeten (of nooit goed doorgestempeld), maar hoogte en decor kloppen met vazen van deze serie en hoogte.  De vaas is in mooie staat en heeft een intense kleur.

Prijs € 24,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Fat lava WGP vaasje of kruikje

Leuk WGP fat lava vaasje of kruikje in goede staat in witte uitvoering met een grijs-zwarte lava laag. Het vaasje is in goede staat (geen cracks of chips) en met een mooie grove uitstraling.  De typeaanduiding is verstopt onder de lava-laag op de bodem. Het vaasje is ongeveer 20 cm hoog.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Dümler & Breiden Punch Bowl - 802 4L

Hele mooie punch bowl (sommigen noemen het een terrine, mag ook) van het west-duitse Dümler & Breiden, in prachtige kleurstelling en met z'n originele houten deksel er nog op.  Een erg mooi exemplaar in prima vintage staat. Hij is genummerd 802 en er past 4 Liter in.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuke fat lava vaas / kruik

Mooi dik lava vaasje in goede vintage staat (geen chips of cracks) met stoere looks. Het vaasje is ongemerkt, dus afkomst is moeilijk te herleiden, maar dat hij leuk is en een modern interieur nog goed kan opleuken is voor ons een zekerheidje.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-S

Leuk vintage keramieken wandtegeltje

Leuk decoratief wandspiegeltje ('70s) met frisse en vluchtig geschilderde afbeelding van kar met ezel en boerin op de achtergrond.  Een leuke kleine decoratie vor erbij zeg maar.

Prijs € 12,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Mooie zware keramieken fruitschaal met glazen bodem

Mooie en hele zware keramieken fruitschaal, gemaakt van gebakken klei en met mooie gebroken glazen bodem. Doet wel een beetje aan als Amethist, maar is het niet hoor :)De schaal is voorzien van een nog mooie glazuurlaag en weegt dus wel een beetje. Leuk ding voor de appels en bananen; het oranje fruit zal er wel een beetje in wegvallen, qua kleur.... 

Prijs € 27,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuk vintage WGP vaasje 18cm

Leuk vaasje met mooie kleuren en fat lava streepje. We kunnen het typenummer niet goed lezen (op de bodem), maar weten dat het een 18 cm vorm is. Dit type vaas is vaak uitgevoerd in andere kleurstellingen dan deze. De blauwe kleur maakt het vaasje eenvoudiger in moderne(re) interieurs te plaatsen is. Prachtig dingetje in prima staat!

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Bijzonder mooi keramieken studio vaasje 432

Heel mooi vaasje in goede conditie. De maker van deze vaas is ons onbekend, maar hij is gemerkt met nummer 732 met een golvende streep eronder.De vaas is iets hoger dan 20cm, heeft een prachtige kleur blauw en een zeer bijzondere vorm.  Prachtig dingetje voor de liefhebber of verzamelaar.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook