• Nieuw

Net Sharp RT-100 Cassettedeck

VF-TJ-3

Net, goed werkend cassettedeck van Sharp met typenummer RT-100. Deze speler heeft alle basisfuncties die je van een dergelijk apparaat mag verwachten. De speler heeft een kunststof bak en metalen frontje.

Een eenvoudige, maar goede speler.

€ 35,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Omschrijving

Klik hier voor achtergrondinfo en manuals bij HiFiEngine

Productdetails
VF-TJ-3

Datasheet

Periode
70s/80s
Materiaal
Kunststof, Metaal
Kleur
Grijs, Metaal
5 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-TJ-4

Prachtig AKAI CS-M3 Cassettedeck

Prachtig (iconisch) tapedeck uit de begin jaren '80 van AKAI met robuust uiterlijk en mooie VU-meters. Het apparaatje heeft net een grote technische beurt gehad en is waar nodig gereviseerd. Hij speelt dan ook prima. Optisch ziet hij er prachtig uit en heeft hij slechts een enkel krasje op het voorpaneel.  Een prachtige speler, vooral als je deze op de...

Prijs € 75,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

AKAI HX-A351W dubbel cassettedeck

Mooi en karakteristiek dubbel cassette deck van AKAI (type HX-A351W). Mooi detail van dit type is de uitstekende bediening, wat het een goed apparaat is om onderaan je componenten-toren te plaatsen.Het apparaatje is in goede vintage staat en werkt prima. 

Prijs € 50,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-TJ-4

Pracht JVC setje - A-K10 amp - T-K20 tuner - KD-D10 tape

Mooi en fijn klinkend HiFi setje van JVC uit de begin jaren '80. Het setje bestaat uit een versterker, tuner en tapedeck en klinkt\werkt nog prima. Daarnaast ziet het setje er door z'n typische '80s lampjes en '70s VU-meters erg mooi uit.  De componenten hebben slechts lichte gebruikssporen en vormt een prima starters-basis voor de vintage audio...

Prijs € 125,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-1

Mooie Philips D7527 electronic clock radio recorder

Hoe leuk is deze wekker? Uitgevoerd met klok, radio en cassettespeler een hele leuke combinatie uit 1985. De wekker is in prima conditie (zowel optisch als technisch) en geeft een redelijk geluid. Wakker worden doe je in stijl met deze Philips radiowekker.

Prijs € 30,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Voorraadlokatie: VF-ZW-7

Mooi Denon Tapedeck DRS-640

Prachtig cassettedeck uit de vroege jaren '90 met heel veel toeters en bellen (zie link) en een schuiflade voor de bandjes. Dat laatste is karakteristiek voor de serie van Denon, de eerste een hele prettige bijkomstigheid. Een allround speler die doet wat je ervan verwacht.Een hele mooie speler voor de liefhebber van het afspelen van tapes.

Prijs € 60,00
Meer
VERKOCHT \ SOLD

Volg ons op Facebook