• Nieuw
  • VERKOCHT \ SOLD

Mooie en goede Lenco L58 platenpeler

VF-TJ-3

Mooie en robuuste Lenco L58 (aka B55 Mk2) Idler Drive platenspeler uit de jaren '73/'74 in hele goede staat. Een prachtapparaat wat al een tijdje in onze privé-collectie verblijft om grondig onderhouden te worden. Bij deze:

De speler heeft recent groot onderhoud gehad, waarbij hij opnieuw is afgeveerd, een complete poets- en smeerbeurt (incl spindel) heeft gehad, RCA-plugs (gold plated) zijn gemonteerd, een verse (Goldring M-95) naald gemonteerd en de V-blocks zijn vervangen. Kortom: hij draait weer zoals bedoeld en zal dat nog een flinke tijd moeten kunnen.

De kap is nog stevig en schoon, heeft wat lichte gebruikssporen en een paar onopvallend kleine haar-krakjes achter in de hoek van de kap (zie laatste foto).

Een ontzettend fijn gebruiksapparaat waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

€ 175,00
Inclusief belasting
Aantal
VERKOCHT \ SOLD

Omschrijving

Extra's die meegeleverd worden met deze speler: de originele Lenco stroboscoop en bakelieten Lenco 45-toeren adapter 

Op verzoek kan deze speler worden voorzien van een nieuwe naald of element (tegen kostprijs). Je kunt contact met ons opnemen om de opties te bespreken.

Verzenden doen we liever niet, maar als het dan toch moet doen we dat zeer zorgvuldig. We rekenen daarvoor een kleine extra toeslag op de verpakkingskosten.

Klik hier voor meer achtergrondinfo, specs en manuals bij VinylEngine of Lencoheaven.

Klik hier voor een demofilmpje op ons YT-kanaal (opgenomen voor het onderhoud heeft plaatsgevonden).

Productdetails
VF-TJ-3

Datasheet

Periode
60s/70s
Materiaal
Hout, Metaal
Kleur
Hout, Zwart

Volg ons op Facebook