• Nieuw

Vintage keramieken vaasje - zeepaardje

VF-ZW-6

Leuk keramieken vaasje in prima staat (geen chips of cracks), met wit glanzend glazuur en onderwater-tafereel; met een zeepaardje dus.

Voor de liefhebber of verzamelaar.

€ 15,00
Inclusief belasting
Aantal
Beschikbaar

Productdetails
VF-ZW-6
16 andere producten in dezelfde categorie:

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie caramel gekleurde Scherurich Jura 282-26

Mooie caramelkleurige Scheirich Jura vaas met nummer 282-26. Het nummer is door het glazuur opgegeten (of nooit goed doorgestempeld), maar hoogte en decor kloppen met vazen van deze serie en hoogte.  De vaas is in mooie staat en heeft een intense kleur.

Prijs € 24,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooi Marei fat lava vaasje - kruikje 6302

Bijzonder mooi vaasje met oor (kruikje) met een prachtig decor van takjes met besjes in fat lava uitgevoerd. De vaas heeft een hele mooie kleurstelling, waarmee hij overal wel een plekje kan vinden.

Prijs € 20,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie vintage W. GERMANY vaas - Scheurich 484-27

Mooie vintage fat lava vaas (Scheurich 484-27) in mooie kleurstelling met grof bloemmotief. De vaas is in heel goede staat en door de felrode kleur van de bloemen een vrolijke verschijning in huis. De vaas leent zich door deze kleuren ook goed voor de komende feestdagen. Leuk voor naast de kerstboom toch?

Prijs € 20,00 Normale prijs € 30,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Porseleinen theepot met verzilverde theemuts

Een bijzonder leuke vondst, vermoedelijk van Engels komaf! Deze porseleinen theekan heeft een verzilverde muts met porseleinen knopje. Een prachtige combinatie, welke een bijzonder sierlijke verschijning bieden bij iedere hight tea of zondagse brunch.  Het porselein is tip-tip in orde. Het verzilverde deel heeft lichte gebruikssporen. De muts is opnieuw...

Prijs € 50,00
Meer
Verkocht

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Heel Vet - Fat Lava vaasje van Jopeko - 1201-21

Heel vet, dit Fat Lava vaasje van Jopeko, een nog steeds bestaande pottenbakker uit Ransbach-Baumbach (plaatsje vlak boven Koblenz) - http://www.jopeko.com. Dit vaasje is ongeveer 21 cm hoog en in hele mooie staat. Een prachtig voorbeeld van Fat Lava keramiek en een sierstukje voor in huis (of verzameling).

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-5

Russcha wandtablet nummer 767 - Appels

Mooie wandtegel of tablet van Russcha Keramik met appel decor. Het tablet zit nog goed in z'n glazuur en combineert intense kleuren met rustige aarde tinten.  De tegel is mooi geglazuurd, waarmee de kleur nog mooi dookomt. Het tablet is in goede staat.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuk keramieken hanglampje - oranje

Leuk keramieken hanglampje in mooie staat. Het lampje is dus geheel gemaakt van keramiek in diep oranje kleur, hetgeen een warm lichteffect geeft zodra je hem aan zet.  Mooi lampje voor in de hal of gang of als side-lamp (boven een tafeltje) in een woonkamer.

Prijs € 35,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Fat lava WGP vaasje of kruikje

Leuk WGP fat lava vaasje of kruikje in goede staat in witte uitvoering met een grijs-zwarte lava laag. Het vaasje is in goede staat (geen cracks of chips) en met een mooie grove uitstraling.  De typeaanduiding is verstopt onder de lava-laag op de bodem. Het vaasje is ongeveer 20 cm hoog.

Prijs € 22,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Prachtige Carstens Tonnieshof vaas -1265-24

Mooie Carstens Tonnieshof West Germany Vaas 1265-24. De vaas heeft een prachtige zachte blauwe kleur en een mooi Fat-Lava decor. Een bijzondere kleurcombinatie, die we niet heel veel tegenkomen. De vaas is in goede staat en heeft kleine niet storende beschadigingen in het binnenglazuur, passend bij de leeftijd van deze vaas. Prachtig collectorsitem!

Prijs € 45,00
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

HOFRA Rotterdam vaasje - 2 +

Mooi vaasje van HOFRA Rotterdam, gemerkt met o.a. 2+, wat dat ook mag betekenen :) Het vaasje heeft een mooie heel licht groenige kleur en mooie combi-vorm met ronde voet en vierkante opening. 

Prijs € 17,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooie Marzi & Remy 1019/25 vaas

Mooie Marzi & Remi vaas in mooie strakke vorm en in prima staat. Hij heeft een beetje een gemengde kleur welke in een spiraal naar aangebracht is, met een soort krimpglazuur. Een vrij zeldzaam vaasje, welke het nog prima doet in een modern interieur.

Prijs € 32,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Leuk Scheurich vaasje - 590-10

Leuk vaasje van Scheurich voor een niet al te grote vintage toevoeging aan je keramiekverzameling (of voor in de vensterbank :).Het vaasje is in goede staat en heeft een mooie, intens blauwe kleur.

Prijs € 7,50
Meer
Beschikbaar

Voorraadlokatie: VF-ZW-6

Mooi Ravelli pindasetje - 205

Mooi pindasetje in karakteristieke stijl van Ravelli. Het setje ziet er nog mooi uit en is in goede vintage staat. 2 pindaschaaltjes missen een klein puntje klei, maar dat mag geen naam hebben (zie foto's). De schaaltjes zijn genummerd (205).

Prijs € 25,00
Meer
Beschikbaar

Volg ons op Facebook